De vier thema's van Batibouw

Batibouw is de grootste Belgische beurs voor Bouw, Renovatie en Inrichting voor professionele en particuliere bezoekers. waarom naar Batibouw komen? 4 goede redenen!

Foto: Fisa Batibouw  
Foto: Fisa Batibouw  
Foto: Fisa Batibouw  
Foto: Fisa Batibouw  

1. Meet the experts & use your 5 senses

Alle specialisten van alle sectoren onder één dak. Ontdek de nieuwste producten en diensten! Kom zien, voelen, ruiken, horen en proeven.

Wat kan je op Batibouw zoal beleven? Test de resonantie en stevigheid van een gipsmuur, voel de kracht van een douchestraal, raak gevelstenen aan en vergelijk met andere wandbekleding, loop op je blote voeten en ervaar zelf het verschil tussen parket en laminaat… en droom en doe inspiratie op voor jouw ideale woning.

Heb je al ideeën verzameld op het internet? Perfect! Dan kan je het ‘live’ komen bekijken op onze beurs, want Batibouw is een beleefbeurs.

2. Checklists!

Je gaat bouwen of renoveren? Een gouden tip: stel een checklist op.

Krijg op Batibouw een volledige checklist, opgesteld door professionals en opgedeeld per sector. Een niet te missen leidraad om veilig en voorbereid van start te gaan met je bouw- of renovatieproject.

Welke voorzieningen bijvoorbeeld zijn er nodig in een nieuwe keuken? Water, gas of inductie? Welke elektrische apparaten? Hoeveel stopcontacten moet je voorzien? Een kookeiland plaatsen of toch maar niet? Welke afzuigkap? Batibouw helpt je deze beslissingen nemen.

En onze redactie hielp Batibouw een handje om jou als bezoeker wegwijs te maken in alle paleizen! Bekijk snel de checklists!

3. Good deals, good investments

Het is geen geheim: investeren in onroerend goed blijft een aantrekkelijke en veilige belegging met een interessant economisch rendement. 

Batibouw is dé plaats bij uitstek om je onder te dompelen in de wereld van vastgoedinvesteringen: bouwen, renoveren, huizen, appartementen, woonkredieten… op Batibouw kan je alle mogelijkheden onderzoeken.

Bovendien zijn er tijdens de beursperiode bijzonder aantrekkelijke voorwaarden die de start van je project ook een financieel handje helpen. Ben jij een potentiële investeerder? Dan ben je meer dan welkom in onze ‘ImmoVillage’  waar je je verder kan verdiepen in de wondere wereld van vastgoedinvesteringen.

4. Goods tools, good professionals, good projects

In Paleis 9 zetten we het nieuwste gereedschap in de kijker. Professionals krijgen de kans om in een beveiligde ruimte de nieuwste tools te ontdekken én te testen.

Ook particulieren krijgen tips over de nieuwste innovaties en producten qua gereedschappen en tools. Want om de slaagkansen van je bouwproject te verhogen, is naast de goede samenwerking tussen de architect, de aannemer en de bouwheer nog een andere driehoeksverhouding cruciaal: goed gereedschap – goede vakman – goed project! Want goed gereedschap maakt goede stielmannen en goede vakmannen verrichten goed werk!