Gereedschap en materiaal - Batibouw 2019

Zircon: Paleis 10 – stand 106 

Deze metaaldetector bespaart je kosten en tijd 

Foto: Zircon  

Snel en makkelijk metaalbewapening vinden in je woning, bedrijfspand of een industrieel gebouw? Dat doe je met de elektronische balkzoekers, metaaldetectors en elektrascanners van Zircon. Hun twee nieuwe metaaldetectors MetalliScanner MT 7 en MT X bieden een optimale scancapaciteit voor jou als doe-het-zelver én voor bouwprofessionals. 

De oplossingen van Zircon bieden je meerdere metingen scanmogelijkheden op verschillende dieptes. Een audiotoon geeft aan wanneer je metaal op het spoor bent. Op de grote LCD display van de water- en stofbestendige detector lees je af waar je vondst zich precies bevindt. Door het handige formaat en de draaibare ergonomische handgreepbevestiging is de detector geschikt voor elke verbouwklus. Een ingebouwde indicator geeft de batterijsterkte aan. 

Dankzij de Zircon MetalliScanner MT 7 en MT X zoek je bovendien effectief en nauwkeurig. Zo voorkom je onnodig herstelwerk door verkeerd te boren. Ook gebroken boren en zaagbladen zijn verleden tijd: een kostelijke grap! Je bespaart dus niet alleen tijd, het is ook goed voor je portefeuille. 

Meer info: www.nl.zircon.com