Infraroodverwarming - De kunst van energiezuinig en milieuvriendelijk verwarmen

Warmteshop

Voeg toe

Inhoud

Warmteshop is een groot-en kleinhandel in infraroodverwarming. Deze vorm van verwarming staat garant voor een zuinige en aangename warmte die u best kan vergelijken met de zon. Met meer dan 20 filialen in België en Nederland is de Warmteshop veruit de grootste infraroodverwarmingspecialist in de Benelux.

  • Welltherm infraroodverwarming

Een infrarood verwarmingssysteem geeft warmtestraling af, gelijk aan een speksteenkachel. Deze warmte wordt door alle vaste objecten in de kamer geabsorbeerd. Het opgewarmde object houdt deze warmte tot 3 keer langer vast dan het medium lucht en straalt deze verder door naar andere objecten. Een gestage en wederkerige warmtewisseling is hiervan het gevolg.

  • Ecaros infraroodverwarming

Hoog rendement, lage prijzen. Met Ecaros infraroodverwarming haalt u Duitse kwaliteit in huis zonder dat u zich blauw betaalt; Ecaros infraroodverwarming komt met een strak design en is verkrijgbaar in metaal, glas of spiegeluitvoering.

  • Terrasverwarming

U kan bij de Warmteshop de ideale oplossing verkrijgen in de vorm van een korte golf terrasverwarming. Met deze stralers is het op uw terras altijd zomer. Zon of geen zon, u bepaalt hoe warm het op uw terras zal zijn.

Deze folders zijn interessant voor jou