Hoe firma verkeerde vloer laten vergoeden?

Vraag

We hebben een aangetekend schrijven gestuurd naar onze bouwfirma om hun in gebreke te stellen voor: de verkeerde kleur van vloer, de verkeerde isolatie en lichtbruine vlekken op onze zwarte gevelsteen nadat ze er met zoutzuur over hebben gewreven. Hun antwoord is dat wij dat niet opgemerkt hebben vooraleer de vloer was opgevoegd. En dat het verschil met de vloer die wij gekozen hebben en degene die nu ligt niet groot is. Toen ik gisteren contact opnam met de baas om te melden dat wij teleurgesteld waren, kreeg ik als antwoord dat ik maar naar een advocaat moest gaan, veel ruzie moest maken en hij wenste mij hier veel succes mee. Toen gooide hij de hoorn neer. Normaal is het toch de werf- of projectleider die alles moet opvolgen bij het bouwen met de bouwfirma? Ze willen dus geen tegemoetkoming doen? Wat nu?

Antwoord

Volgens ons kan je dan best verdere stappen ondernemen. Een advocaat zal je hierin kunnen adviseren. Aangezien er drie grote gebreken zijn waarmee jullie niet akkoord moeten gaan, lijkt ons dit de beste optie.

Beantwoord door: Livios
Meer beantwoorde vragen over Bouwen

Vind je dit artikel interessant?

bookmark_border Bewaar artikel

Livios streeft steeds naar juistheid, objectiviteit en betrouwbaarheid van de informatie die het verstrekt. De redactie, noch de panelleden op wie zij beroep doet bij het beantwoorden van de vragen, kunnen aansprakelijk gesteld worden voor welk gebruik dan ook. Lees meer

Producten

Atlas & Nelskamp dakpannen

SVK

Atlas & Nelskamp dakpannen

Geïsoleerde vloeren

Evolution Products

Geïsoleerde vloeren

Bouwmaterialen

Gamma Belgie

Bouwmaterialen

Bezoek inspirerende concept- en kijkwoningen !

Sibomat NV

Bezoek inspirerende concept- en kijkwoningen !

Bouwen op maat op jouw grond

Verelst Woningbouw en Renovatie

Bouwen op maat op jouw grond

Een bungalow? Ook iets voor jou!

Splendid woningbouw

Een bungalow? Ook iets voor jou!