Hoe vind ik goede dakwerker?

Vraag

Ik ben al ruim een half jaar op zoek naar een goede dakwerker voor de renovatie van de dakgoten van mijn woning en wat houtwerk aan een plat dak. Al ruim een half jaar contacteer ik de ene dakwerker na de andere uit mijn regio. Het telefonisch gesprek loopt meestal positief. Een afspraak om te komen kijken wordt gemaakt en daar stopt het bij. Meestal sturen ze allemaal hun kat en als ze komen wordt er geen gevolg gegeven aan de vraag om een offerte op te sturen. Als je ze nadien contacteert nemen ze de telefoon niet op of beloven ze een nieuwe afspraak waar wederom geen gevolg aan wordt gegeven. Eén firma van de bijna 25 gecontacteerden hield zijn belofte maar die prijzen sloegen de pan uit. Ook waren zijn genomen afmetingen niet correct met de realiteit.

Hebben jullie kennis van deze praktijken en weten jullie ook wat ik hieraan kan doen? Mensen van andere provincies contacteren heeft niet veel zin aangezien zij voor dergelijke werken de verplaatsingen niet willen doen.

Antwoord

Het kan inderdaad een hele uitdaging zijn om een goede vakman te vinden. We raden je aan om eens te zoeken via de databank ‘Zoek een vakman’ van de Confederatie Bouw. Een andere manier is je klus ingeven op Twizzi.be. Geïnteresseerde vakmannen kunnen hier vervolgens zelf op reageren.

Beantwoord door: Livios
Meer beantwoorde vragen over Dak

Vind je dit artikel interessant?

bookmark_border Bewaar artikel

Livios streeft steeds naar juistheid, objectiviteit en betrouwbaarheid van de informatie die het verstrekt. De redactie, noch de panelleden op wie zij beroep doet bij het beantwoorden van de vragen, kunnen aansprakelijk gesteld worden voor welk gebruik dan ook. Lees meer

Producten

Voordelen EPDM bij een plat dak

Zelfdakstore

Voordelen EPDM bij een plat dak

Solatube -  Voor de kleinste ruimtes in huis

Solatube Home

Solatube - Voor de kleinste ruimtes in huis

Meer dan 100 kleuren beschikbaar voor uw gevel of dakrand

Rockpanel

Meer dan 100 kleuren beschikbaar voor uw gevel of dakrand

Prefab dakuitgang Luminance

Poujoulat Belux

Prefab dakuitgang Luminance

Dakpanelen: kies voor isolatie en binnenafwerking in één product

UNILIN

Dakpanelen: kies voor isolatie en binnenafwerking in één product

Je dak gewoon renoveren? Beter BENOveren!

MijnBENOvatie.be

Je dak gewoon renoveren? Beter BENOveren!