Agenda

Verjaardagscondities op je keuken

Speciale actie

Di 1 okt tot do 31 okt
Antwerpen
Henegouwen
Limburg
Luik
Luxemburg
Namen
Oost-Vlaanderen
West-Vlaanderen
Vlaams-Brabant
Waals-Brabant
Brussel

Droom je van een gloednieuwe ergonomische en moderne keuken? Vertrouw je project aan èggo toe en laat je door ons begeleiden: ontwerp, opmeting, levering, plaatsing, … èggo zorgt voor alles en vooral voor jou!

Naar aanleiding van onze verjaardag wordt je nieuwe keuken GRATIS GEPLAATST! Maar dat is niet alles! Je geniet bovendien van een korting tot wel € 2.000 op al je elektrotoestellen.

Voorwaarden geldig tot 31 october 2019. Zie voorwaarden in de winkel.

Ontdek onze verjaardagscondities >

Graag een gratis gedetailleerde offerte en 3D-plannen?

Zie je jezelf al in je nieuwe keuken? Maak dan een afspraak met een van onze raadgevers! Ze helpen je bij de realisatie van je ontwerp, met oog voor wat je wilt, wat je nodig hebt èn je budget.

Ik wens een afspraak >

Laat je inspireren door onze 3D-keukenconfigurator

Vanuit je luie stoel kan je op een ludieke manier en met een paar kliks een waaier aan mogelijkheden met elkaar combineren: een volledig witte keuken, met een houten toets of volledig zwart. Maak zoveel keukenontwerpen als je maar wil!

De gratis 3D-configurator testen >

Waarom kozen zij voor een èggo-keuken?

Aurélie en Thomas schonken èggo hun vertrouwen voor de realisatie van hun nieuwe keuken. Ze vertellen vol enthousiasme: "Dit is de keuken waar we van droomden! En omdat ze deel uitmaakt van onze leefruimte, genieten we er nòg meer van."

Het is geen toeval dat drie op de vijf nieuwe klanten voor èggo kiezen op aanraden van familie of vrienden!

Lees hun verhaal >

Ontdek onze online catalogus !

Je vindt er de belangrijkste trends, decoratieweetjes, inrichtingstips en nog zo veel andere ideeën! Dompel je nu meteen onder in de wereld van èggo…

Online catalogus raadplegen >

Bekijk 1 andere activiteit(en) van èggo .
Meer weten over de organisator?Gerelateerde activiteiten

Opendeurdagen bij Dovy Keukens

1/10/2019 - 31/10/2019 - Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant - opendeurdag - Dovy Keukens

De opendeurdagen zijn terug van weggeweest. Benieuwd wat er allemaal te beleven valt?Kies een toonzaal in uw buurt en ontdek alle evenementen.

Lees meer

Groepsaankopen

6/11/2019 - Kraainem - infosessie - Provinciaal steunpunt Duurzaam Bouwen Vlaams-Brabant

Groepsaankopen isolatie, ramen, zonnepanelen en verwarming. Meer weten over onze groepsaankopen? Kom naar een infoavond in jouw buurt. Tijdens een…

Lees meer

Nieuwe FACQ-showroom in Eupen

1/12/2019 - 31/12/2019 - Eupen - opendeurdag - Facq

Op maandag 5 augustus opent de nieuwe FACQ showroom de deuren. Hij is perfect gelegen, dichtbij de E40 en op de hoofdweg tussen Welkenraedt en…

Lees meer