Agenda

SOLDEN: tot -60% op je keuken!

Speciale actie

Ma 1 jul tot za 31 aug
Antwerpen
Limburg
Oost-Vlaanderen
West-Vlaanderen
Vlaams-Brabant
Brussel

Geniet van onze uitzonderlijke condities en afprijzingen op al onze modellen. Vind je toekomstige keuken tussen onze toonzaalmodellen of ontwerp, samen met onze adviseur, je keuken op maat.

Voorwaarden geldig van 1 juli tot 31 juli. Zie voorwaarden in de winkel.

  • -30% op je nieuwe keuken

Zwicht je voor een ander model? Geen probleem! Geniet tot 31/07 van 30% korting op het model van je keuze. Glanzend of mat, cottage of hedendaags, met of zonder eiland… Ontwerp je nieuwe keuken op maat aan een voordelige prijs.

Raadpleeg de folder online 

Ontdek alle keukenmodellen

  • -60% op onze toonzaalkeukens en -inbouwtoestellen

Misschien vind je je toekomstige keuken wel tussen onze toonzaalmodellen! Bij aankoop van een toonzaalkeuken krijg je tot 60% korting op de originele prijs.

Hout, wit, contrasten, met of zonder handgrepen, industriële of Scandinavische look… Er is voor elk wat wils! Ontdek nu alle beschikbare toonzaalkeukens in onze showrooms.

De toonzaalkeukens bekijken

In de voorbije 10 jaar heeft èggo duizenden keukens ontworpen en geplaatst. Waar komt dat succes vandaan? We zijn de enigen die je niet alleen keukens van goede kwaliteit bieden, maar ook de meest transparante offertes en een unieke klantendienst in België. Wacht niet langer en vraag een duidelijke, gedetailleerde en vrijblijvende offerte!

Een afspraak maken 

Financier je keuken aan een aantrekkelijk tarief van 0% JKP*

Geen zin om aan je spaarcenten te komen? Nog tot 31 juli 2019 kan je je project aan een JKP* van 0% financieren. Als dat niet aantrekkelijk is! Het ideale moment om het project van je dromen te ontwerpen zonder in te boeten aan kwaliteit. Contacteer je dichtstbijzijnde èggo-winkel voor meer info.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Bekijk 2 andere activiteit(en) van èggo .
Meer weten over de organisator?Gerelateerde activiteiten

Impermo-workshop: terras aanleggen

31/08/2019 - Sint-Truiden - workshop - Impermo

Steek je graag zelf de handen uit de mouwen? Ben je een handige harry maar heb je nog wat technische vragen? Speciaal voor jou organiseert Impermo…

Lees meer

Ventileren

10/10/2019 - Ham - infosessie - De Huisdokter

Isoleren en ventileren gaan altijd hand-in-hand. Deze sessie legt het verband tussen een goede en luchtdichtafgewerkte isolatie en…

Lees meer

Win je eigen Easykit housewarming.

1/11/2019 - 30/11/2019 - Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Brussel - speciale actie - Easykit

Plaats samen met Easykit 3 of meer technieken en maak kans op The Housewarming!

Nodig 30 vrienden, buren of helpers uit en maak er een…

Lees meer