Ruime koppelwoning in landelijke stijlType nieuwbouw
Bouwstijl rustiek/klassiek
Bouwwijze traditioneel
Prijsklasse tussen 250.000 en 375.000 euro
Totale oppervlakte 310 m²
Danneels bouwt in Antwerpen, Brussel, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen

Deze kijkwoning op lot 21 in onze nieuwe woonbuurt in Ardooie werd gebouwd in een landelijke stijl op een perceel van 310m². Het is een ruime gezinswoning met een open leefruimte, 4 grote slaapkamers, een zonnige tuin en een garage. 

Deze kijkwoning bezoeken wanneer het jou past? Contacteer ons voor een afspraak.

Landelijke koppelwoning in harmonie met de omgeving

Deze verkaveling ligt in een nieuwe zijstraat van de Oude Lichterveldestraat in het mooie Ardooie. Een autoluwe straat met buurtwegels en een prachtig landelijk zicht. Als gevelsteen werd gekozen voor een oranjerode Tongerse Rijnvorm. Deze contrasteert mooi met de donkere dakpannen en het  buitenschrijnwerk. 

Nieuwbouw in het hart van Ardooie

U woont hier in het centrum van Ardooie, op amper 500m van de markt. Ardooie ligt langs de E403 in een regio met veel werkgelegenheid. Van hieruit kan je vlot naar Brugge, Kortrijk of Tielt. Hier woon je in een groene omgeving met mooi landelijk zicht, in alle rust, met enkel plaatselijk verkeer. En toch kan je te voet naar de bakker, slager, school, ...

Kom even binnenkijken…

Wil je kennismaken met de werkwijze en kwaliteit van Danneels? Breng dan zeker een bezoekje aan deze kijkwoningen. Dat kan op afspraak of tijdens één van onze kijkdagen. 

Bekijk hier de projectbrochure

Meer info over deze kijkwoning?

Andere woningen van Danneels