Woning van Bart & Stefanie


Type nieuwbouw
Bouwstijl modern/hedendaags
Bouwwijze traditioneel
Prijs (incl. btw) € 276 113
Totale oppervlakte 220 m²
AVL Woningbouw bouwt in Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant

Een strakke woning die dankzij grote glaspartijen zorgt voor maximale lichtinval.

Met meer dan 3000 woningen op de teller weten we bij AVL Woningbouw hoe we jouw sleutel-op-de-deurwoning moeten bouwen volgens de regels van de kunst. Bij elk ontwerp vertrekt AVL van een wit blad. Zo krijg jij een woning op maat die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. 

De strakke vorm, het wit pleisterwerk en het donkere schrijnwerk geven de woning van Bart en Stefanie een moderne uitstraling. De grote ramen aan de achterzijde zorgen voor maximale lichtinval in de leefruimte, slaapkamers en gang. Ze zorgen eveneens voor een gemakkelijke overgang naar het terras, zowel boven als beneden. Moderne woningen kunnen nogal kil overkomen, vandaar dat hier gekozen is om het schrijnwerk op bepaalde plaatsen met hout te combineren. 

De keuken met aangrenzende eetzone gaat naadloos over in de leefruimte. Verder vind je op de benedenverdieping een bureau, berging, inkomhal en toilet. Boven is er de hoofdslaapkamer met dressing en een doucheruimte. De overige twee slaapkamers maken gebruiken van de andere badkamer.

> Bekijk meer realisaties

> Breng een bezoek aan onze toonzaal

Download hier uw inspiratieboek

Maak een afspraak met een bouwadviseur

Andere woningen van AVL Woningbouw