Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Verelst Woningbouw en Renovatie en is dus niet geschreven door Livios.

Clos de la Quiétude doorstaat blowerdoortest met glans!

Op dinsdag 7/2/2012 voerde Boomer een blowerdoortest uit in Clos de la Quiétude, een werf van Aannemingen Verelst. Deze test bepaalt hoe luchtdicht een gebouw is en speelt dus een belangrijke rol in het bepalen van de EPB-waarde van datzelfde gebouw. Clos de la Quiétude scoorde een historische n50 waarde van 0,6 (idealiter ligt deze norm ergens tussen 0,5 en 1), te danken aan een doordachte en consequente aanpak van de luchtdichtingswerken en een goede voorbereiding en planning van de test door de bevoegde projectleider.    

Hiermee wordt Clos de la Quiétude een passief rusthuis!

Bouwen met AANNEMINGEN VERELST...

...is kunnen vertrouwen op een goed samenwerkend, productief team van meer dan 370 gemotiveerde arbeiders en bedienden met specialisten op het gebied van ontwerp, architectuur, budgettering, studie en planning, dat zich door zijn persoonlijke inzet, technische knowhow, kostenbewustzijn, organisatie en termijnbehoud onderscheidt.

Wij bouwen woningen, villa's en appartementen voor elk budget. Wij zijn expert in het realiseren van woningen op maat van uw woonwensen.

Woningbouw Verelst bouwt 100 % traditioneel, volgens de regels van de kunst. 'Turn Key' betekent bij ons 'volledig afgewerkt'. Wij verzorgen ruwbouw én afwerking. Onze bouwadviseurs staan u bij in uw zoektocht naar geschikte bouwgrond. Elke nieuwe woning, villa of appartement ontwerpt Woningbouw Verelst à la carte, berekend op basis van een gedetailleerde meetstaat en gedetailleerd beschreven in het gepersonaliseerd lastenboek en de individuele keuzelijst.

Wat schreef de Livios-redactie over sleutel-op-de-deur?