Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Verelst Woningbouw en Renovatie en is dus niet geschreven door Livios.

KBVB schenkt vertrouwen aan loyale partner

Groep Verelst verlengt contract met Rode Duivels tot 2018

Groep Verelst en de Rode Duivels zijn ook voor de volgende vier jaar bevoorrechte partners. Net voor de afreis van de ploeg naar Brazilië verlengden Kurt Geens (Groep Verelst), Steven Martens (secretaris-generaal van de Koninklijke Belgische Voetbalbond) en François De Keersmaecker (voorzitter van de voetbalbond) het contract tot en met het WK 2018 in Rusland. Voor CEO Kurt Geens van Groep Verelst is deze derde verlenging een bewijs van grote wederzijdse loyauteit.

De Braziliaanse samba-sfeer waarin de derde contractverlenging is afgesloten, steekt schril af met de ondertekening van het eerste partnership in 2008. Toen kon de jonge groep talentvolle Duivels zich niet kwalificeren voor het EK in Zwitserland en Oostenrijk. Ook CEO Kurt Geens wist toen dat er nog een lange weg diende afgelegd.

“Iedereen verklaarde ons gek dat we toen onze naam aan de Rode Duivels verbonden en het is ook wel een moeizaam proces geweest. Maar we hadden een aantal duidelijke doelstellingen en die hebben we –ondanks alles – ook gehaald. Zeker qua naambekendheid. Voor die jarenlange loyauteit heeft de KBVB ons nu beloond. Wij genieten van betere voorwaarden dan partners die pas nu in het succesverhaal stappen.”

Die doelstellingen liggen voor Groep Verelst vooral ook naast het veld. Vandaar de bewuste keuze om een engagement van nog eens vier jaar aan te gaan. “We hopen dat de ploeg niet alleen voetbalroem vergaart in Brazilië, maar ook op het EK van 2016 in Frankrijk en tijdens het WK van 2018 in Rusland. Die successen van de Rode Duivels ook in België verzilveren, dat is het project waar wij voluit aan mee willen bouwen. Stel je voor dat we ook partner zijn tijdens het EK van 2020 met de openingswedstrijd in Brussel. Dat zou een prachtige apotheose zijn na 12 jaar volgehouden inspanningen!“

Info: Kurt Geens: kge@verelst.be of gsm 0479/98.47.46

Wat schreef de Livios-redactie over bouwen?