Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Verelst Woningbouw en Renovatie en is dus niet geschreven door Livios.

Zo bouwen & verbouwen wij graag! - Begeleiding van A tot Z

Bouwen of verbouwen?
Niet altijd een even makkelijke keuze. Sommigen kiezen om helemaal opnieuw te beginnen, anderen kiezen dan weer om een bestaande woning aan te kopen. Elk van deze keuzes heeft voor- en nadelen. Eén ding is zeker: het bouwen of verbouwen van een woning is één van de belangrijkste investeringen in een leven. Daarom zorgen wij er ook voor dat al onze woningen en renovaties uitgevoerd worden in kwalitatieve materialen, door ervaren personeel, én conform de gevraagde EPB-eisen.

Wij bouwen jouw nieuwe thuis dan ook met performant akoestisch en thermisch isolerende eigenschappen. Elk huis wordt uitgerust met vloerverwarming op het gelijkvloers en ventiloconvectoren op de verdiepingen, waardoor een gelijkmatige temperatuur wordt gegarandeerd. Deze manier van verwarmen in combinatie met de juiste manier van ventileren zorgt voor een gezonde leefomgeving.

Kwaliteit versus stijl?
Niet enkel de kwaliteit, maar ook de stijl van de woning is doorslaggevend. Daarom bouwen en verbouwen wij enkel en alleen maar volledig op maat. Onze bouwadviseurs zoeken samen met jou de formule die het best bij je past. Wij begeleiden je graag van A tot Z: van bij de ontwikkeling van de plannen, de keuze van de materialen tot en met de realisatie van je thuis.

Waarom nog wachten?
Neem vandaag nog contact met ons op, zodat we samen kunnen bekijken wat voor jou belangrijk is. En ontdek vanaf vandaag tot en met de feestdagen het leuke cadeau dat wij voor jou in petto hebben wanneer jij met ons gaat bouwen.

Bel ons op 015 30 03 60 of kom langs in de showroom:
Mechelsesteenweg 35 – 2840 Rumst
verelst.be

Wat schreef de Livios-redactie over bouwen?