Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Verelst Woningbouw en Renovatie en is dus niet geschreven door Livios.

BEN-ACTIE: Verelst maakt de eerste 25 woningen gratis BEN!

BEN-woning
De Bijna EnergieNeutrale of BEN-woning wordt de standaard. Een BEN-woning is gebouwd met of onder E-peil 30, terwijl de norm vandaag een woning met E-peil 60 is.
Vanaf 2021 moeten alle nieuwbouwwoningen aan de BEN-eisen voldoen. Nu al investeren in een BEN-woning biedt dan ook alleen maar voordelen.

BEN-ACTIE*
Verelst vindt het belangrijk om energetisch verantwoorde woningen te bouwen, die door het aanwenden van de juiste technieken en hedendaagse materialen lange tijd hun waarde blijven behouden. Daarom kiest Verelst er ook voor om vandaag reeds meer dan het gevraagde te leveren.

Om het bouwen van BEN-woningen aan te moedigen, maken wij de eerste 25 woningen GRATIS BEN. Dat wil zeggen dat wij de upgrade van E-60 naar E-30 voor onze rekening nemen.

2 X Voordeel
Als klant haal je dus dubbel voordeel: Enerzijds staan wij in voor de upgrade en anderzijds kan jij genieten van de onderstaande voordelen:
- Een korting van 100 % op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar,
  wat een extra voordeel van gemiddeld 1.000 euro per jaar betekent.
- Tot 50% minder energieverbruik.
- Een E-peilpremie van minimum 1.800 euro bij netbeheerder Eandis.
- Een voordelig BEN-krediet bij bepaalde banken.
- Een enorme meerwaarde op je woning.

Groene energie
Het bijzondere aan BEN-woningen is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Daarbovenop wordt de energie zoveel mogelijk uit groene energiebronnen gehaald. 2021 ligt nog veraf, maar als je bouwplannen hebt, loont het ook vandaag al de moeite om te investeren in energiebesparende maatregelen en groene energie. Deze betalen zichzelf terug door een lage energiefactuur.

Ik BEN mee!
Bouwprofessionelen die nu al BEN-projecten neerzetten of actief promoten, herken je aan het logo ‘ik BEN mee!’. Ook Verelst Woningbouw engageert zich om BEN-woningen te realiseren.

BEN jij ook mee?
Kom dan snel langs in onze showroom. Of contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak via verelst.be of per telefoon op 015/30 03 60.

*Actievoorwaarden in de showroom.

Wat schreef de Livios-redactie over bouwtechnieken?