Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Pluimers Isolatie en is dus niet geschreven door Livios.

Duurzaam bouwen begint met isolatie op maat!

Steeds meer bedrijven en organisaties denken na over een energiezuinige toekomst en houden zich bezig met duurzaamheid. Het renoveren en verduurzamen van onroerend goed is hiervan vaak een essentieel onderdeel. De experts van Isolatiebedrijf Pluimers ondersteunen en adviseren hierbij.

Arie Bregman, hoofd van de afdeling projecten bij Pluimers Nederland: “Klanten schakelen ons vaak in bij vraagstukken op het gebied van energiebesparing en renovatie. Door onze ervaring, expertise en uitgebreide assortiment isolatieproducten hebben wij voor elke situatie een oplossing voor handen.”

Villawijk in Den Haag Nederland

Arie Bregman: “Een mooi voorbeeld is het nieuwbouwproject in Den Haag van begin dit jaar. Wij werden betrokken bij de realisatie van 17 riante villa’s aan de Fregatsingel. Het uitgangspunt van onze opdrachtgever was om bijzonder energiezuinige villa’s te bouwen. De villa’s moesten 33% energiezuiniger zijn dan de nieuwbouw van enkele jaren terug. Om dit te bereiken was er een prefab bouwsysteem ontwikkeld waarbij zeer zuinig met materialen werd omgesprongen.”

Advies op maat

Als een klant een bepaalde isolatievraag heeft of een oplossing zoekt dan gaan de experts van Pluimers daar graag mee aan de slag. We komen vrijblijvend op locatie  langs om maatwerkadvies te geven. Meer informatie? .

Wij verzorgen de isolatie van uw spouwmuren , vloerdak ,  …

Een overzicht van alle isolatiepremies  waar u recht op heeft kan u bij ons terugvinden.

Wat schreef de Livios-redactie over isolatie?