Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Pluimers Isolatie en is dus niet geschreven door Livios.

Hoe uw wooncomfort verhogen dankzij vloerisolatie

De vloer van een woning is naast de buitenmuur een van de grootste warmteverliezende bronnen. Het aanbrengen van vloerisolatie is dan ook een ideale manier om dit warmteverlies tegen te gaan.

En dat merkt u, ook in uw portemonnee!

Vloerisolatie verhoogt uw wooncomfort

In ons vochtige en natte zeeklimaat hebben veel woningen last van vochtige of natte vloeren. Met een goede vloerisolatie voorkomt u dat vocht uit de kruipruimte u woning kan binnentrekken. De isolatie, die aan de onderzijde van de vloer wordt aangebracht, houdt het vocht uit de kruipruimte tegen. Zo is een vochtige en natte vloer echt verleden tijd!

40 jaar ervaring met vloerisolatie

Isolatiebedrijf Pluimers heeft 40 jaar ervaring met het isoleren van vloeren. Zowel de vloeren (aan de bovenzijde als de kruipkelders). Jaarlijks isoleren wij vele honderden vloeren met verschillende isolatieproducten. Bij vloerisolatie maken wij gebruik van: polyurethaan (pur-schuim), isolatiefolie, isolatieparels (bodemisolatie) of schelpen.
Als u vloerisolatie wilt toepassen, bent u bij Pluimers Isolatie aan het juiste adres. Wij zijn deskundig op het gebied van isoleren en kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden bij vloerisolatie.

Meer informatie over vloerisolatie of onze werkwijze?

Neem dan gerust contact op met ons op het volgend nummer 02/359.08.70 of per mail info@pluimers.be, en vraag een gratis adviesgesprek aan. Onze adviseurs komen graag bij uw langs voor een persoonlijk isolatieadvies. 

Wat schreef de Livios-redactie over vloeren?