Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Pluimers Isolatie en is dus niet geschreven door Livios.

’t Is zonde van uw geld als u nog nooit van Pluimers gehoord heeft

Investeren in isolatie… dat is een investering die goed is voor uw woon- en leefcomfort, het milieu en uw portemonnee. Want een goed geïsoleerde woning is veel zuiniger dan een ongeïsoleerde woning. Gemiddeld levert spouwmuur-, vloer- of dakisolatie een energiebesparing op van zo’n 25%. Naast deze energiebesparing is woningisolatie ook comfort verhogend want u bent verlost van tocht, vochtige muren, een koude vloer en schimmelvorming.

Pluimers Isolatie is Europees marktleider op het gebied van isolatie. Het isolatiebedrijf, een echt familiebedrijf, is de afgelopen 40 jaar uitgegroeid tot de nummer 1 in Europa. Met onze 40 jaar ervaring en expertise is Pluimers dé partner als het aankomt op isoleren van woningen en bedrijfspanden. Voor alle isolatiemogelijkheden zijn we volledig BCCA en VCA gecertificeerd. Deze certificeringen bieden een klant de garantie dat al onze werkzaamheden voldoen aan de door de brancheorganisaties gestelde kwaliteitseisen.

Volledige woningisolatie
In ons land zijn spouwmuur-, vloer-, dakisolatie en isolatieglas de meest voorkomende energiebesparende maatregelen. Pluimers heeft alles onder één dak, bij Pluimers kunt u terecht voor volledige woningisolatie; spouwmuurisolatie, gevelisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, isolatieglas en woningimpregnatie. Door deze uitgebreide mogelijkheden en opgebouwde expertise heeft het bedrijf voor elke vraag een oplossing. Hiermee is Pluimers uniek in de isolatiemarkt en het onderscheidt zich van andere isolatie-bedrijven.

Isoleren hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. “Isoleren is een simpele ingreep. Doorsnee genomen is het aanbrengen van spouwmuur-, vloer- of dakisolatie binnen één dag gebeurd.” 

Gratis isolatieadvies
“Als bedrijf zijn wij in staat om snel te handelen. Heeft een klant interesse in isolatie, dan komt een van onze adviseurs langs voor een gratis adviesgesprek. Hij bekijkt de woning middels een endoscopische onderzoek, geeft een vakkundig isolatieadvies en stelt een offerte op. Bij akkoord wordt de woning op korte termijn geïsoleerd, veelal binnen een drietal weken, vervolgens start meteen de energiebesparing.”

Meer informatie
Wilt u meer informatie over Pluimers of een isolatieadvies op maat, bel dan met
02 359 08 70 of vraag een gratis adviesgesprek aan op www.pluimers.be

Wat schreef de Livios-redactie over lenen?