Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Pluimers Isolatie en is dus niet geschreven door Livios.

Spouwmuren isoleren: 2016 premiejaar!

Spouwmuurisolatie zorgt voor 25% besparing op uw energiefactuur

Foto: Pluimers Isolatie

Elke woning vanaf het jaar 1950 heeft normaal een spouwmuur. Indien deze niet geïsoleerd is, verliest de woning zeer veel warmte via de muren. De laatste jaren werd er door de overheid een premie gegeven via de netbeheerder. Deze premie zou worden afgeschaft vanaf juli 2016.

Maar sinds maart 2016 beseft de overheid dat veel spouwmuren in België nog steeds niet geïsoleerd zijn. Hierdoor verlengen zij de premie tot 31 december 2016. Dit jaar is het dus uiterst belangrijk om de spouwmuren te gaan isoleren. Met de premie van 6 euro per vierkante meter kan u tot 1/3 van de investering reeds terugkrijgen. Op termijn bespaart u ook tot 25% op uw energiefactuur waardoor de investering op gemiddeld op 5 jaar terug verdiend is.

Isolatieproducten

Pluimers Isolatie heeft drie producten in zijn gamma om de spouwmuren te gaan isoleren namelijk PUR, glaswol en EPS-parels. Wij bieden ze alle drie aan omdat elke woning verschillend is. Hierdoor kunnen wij het meest geschikte product voor uw woning aanbieden. Voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kan u via deze link www.pluimers.be/isolatieadvies/ uw gegevens invullen.

Wat schreef de Livios-redactie over premies?