Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Pluimers Isolatie en is dus niet geschreven door Livios.

Bezoek Pluimers op BIS 2016!

Zaterdag 8 oktober start de 28ste editie van de BIS beurs . Deze vindt zoals elk jaar plaats in Flanders Expo te Gent . Tot zondag 16 oktober kan iedereen hier alles vinden omtrent bouwen, verbouwen en inrichting!

Pluimers @ BIS

Uiteraard is Pluimers Isolatie ook weer van de partij. Bij ons kan u terecht voor uitleg rond alle soorten isolatie, van vloer- tot dakisolatie. Onze adviseurs staan de hele beurs klaar om uw vragen te beantwoorden.

Aarzel zeker ook niet om info te komen vragen omtrent de energiepremies . Deze staan op punt om te veranderen in 2017. Om er optimaal van te genieten is het dus aangeraden om dit jaar uw huis nog te laten isoleren.

Momenteel heeft Pluimers meerdere energiemaatschappijen als partner waar wij de isolatiediensten vervolledigen naar hun klanten toe. Kom gerust langs, laat weten wie uw energiemaatschappij is en geniet van de kortingen via uw energieleverancier.

BIS-actie

Indien u geen klant bent van één van onze energiepartners hoeft u zich geen zorgen te maken. Kom langs op onze stand en geniet van de BIS-kortingen. Om van deze korting te genieten moet u uw gegevens achter laten op onze stand.

Onze adviseurs noteren uw gegevens en binnen de 48 uur contacteert onze planning u om een adviseur langs te sturen, deze maakt u een vrijblijvende offerte om uw woning te voorzien van de beste isolatie. Zo geniet u komende winter al van het comfort EN de energiebesparing!

> Bezoek ons op de bis-beurs: Hal 3, stand 3101

Wat schreef de Livios-redactie over bis gent?