Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Schüco Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Schüco LightSkin: een stijlvolle makeover voor gevels

Schüco LightSkin

Foto: Schüco Belgium NV

Schüco LightSkin

Foto: Schüco Belgium NV

Wie zijn gevel letterlijk in de schijnwerpers wil zetten, kan dit vanaf nu ook ’s nachts doen dankzij Schüco LightSkin, een efficiënte en volledig in het profiel geïntegreerde LED-lichtoplossing.

Het gebruik van LED-verlichting geeft niet alleen een moderne toets, maar heeft ook een positief effect op de energierekening. De LED-modules kunnen immers uitstekende resultaten voorleggen qua energie-efficiëntie. Bovendien kennen ze een langere verlichtingsduur en zijn er dus minder onderhoudskosten dan bij klassieke halogeenlampen. Deze voordelen betekenen echter allerminst dat men moet inboeten op lichtdichtheid of kleurkeuzes. Er zijn immers verschillende kleurtemperaturen en kleurspectrums mogelijk, en de unieke reflectiehoek garandeert een minimale lichtvervuiling.

Schüco LightSkin is uitgevoerd in de beschermingsklasse IP 65 en is uitsluitend verkrijgbaar voor Schüco profielen. Zo blijft de kwaliteit te allen tijde gegarandeerd, zonder ingewikkelde procedures. De montage is immers erg eenvoudig door de snelle en flexibele bedrading.

Vind een Schüco-vakman in jouw buurt

Meer info over Schüco

Wat schreef de Livios-redactie over gevel?