Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Schüco Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Na-isolatie begint met een hoogisolerend schuifraam

Schüco ASS 77 PD

Foto: Schüco Belgium NV

Schüco ASS 77 PD

Foto: Schüco Belgium NV

Het aluminium schuifsyteem ASS 77 PD combineert uitstekende isolatiewaarden met een stijlvol design en vernieuwende systeemeigenschappen. Uniek aan dit systeem is de wijze waarop extreem grote en tezelfdertijd uiterst transparante schuifelementen kunnen worden gerealiseerd. De slanke raamprofielen met aanzichtsbreedten van slechts 30 mm garanderen een maximale lichtinval.

Schüco beseft eveneens dat ramen een beslissende factor zijn in de energiebalans van het gebouw. Het Schüco ASS 77 PD systeem kan dan ook uitstekende thermische isolatiewaarden voorleggen; een Uw-waarde van slechts 0,8 W/(m²K) behoort tot de mogelijkheden. Het systeem laat glasdiktes tot 54 mm en vleugelgewichten tot 500 kg toe, dit laatste dankzij de innovatieve looprails, die in vergelijking met traditionele schuifsystemen omgekeerd zijn gepositioneerd.

De elektrische bediening verhoogt het gebruiksgemak. Met één druk op de knop opent en sluit het systeem zich snel en geruisloos. Zelfs een koppeling met een afstandsbediening is mogelijk. Logisch dus dat het systeem met een ‘iF Design Award’ werd gelauwerd. Nieuwe opties bieden bijna onbegrensde mogelijkheden voor een transparante en lichtdoorlatende architectuur: 90° vrije hoekopening evenals een kader met 3 rails, voor grote openingen.

Lees meer info over dit product

Vind een Schüco-vakman in jouw buurt

Wat schreef de Livios-redactie over na-isolatie?