Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Schüco Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Binnen en buiten wordt één geheel: schuiframen met ongehinderd panorama

Op zoek naar een aluminium schuifsysteem dat uitstekende isolatiewaarden met een stijlvol design combineert? De Schüco ASS 77 Panorama Design van Schüco, die op Batibouw 2015 te ontdekken is, is dé oplossing.

Uniek aan dit systeem is de wijze waarop extreem grote en tezelfdertijd uiterst transparante schuifelementen kunnen worden gerealiseerd. De slanke raamprofielen garanderen een maximale lichtinval, waardoor men van een ongehinderd panorama kan genieten. Logisch dus dat het systeem met een ‘iF Design Award’ werd gelauwerd. 

Schüco beseft eveneens dat ramen een beslissende factor zijn in de energiebalans van het gebouw. Het Schüco ASS 77 PD systeem kan dan ook uitstekende thermische isolatiewaarden voorleggen; een Uw-waarde van slechts 0,8 W/(m²K) behoort tot de mogelijkheden. De elektrische bediening verhoogt het gebruiksgemak. Met één druk op de knop opent en sluit het systeem zich snel en geruisloos. Zelfs een koppeling met een afstandsbediening of een vingerscan van buitenaf ismogelijk. 

Nieuwe opties bieden bijna onbegrensde mogelijkheden voor een transparante en lichtdoorlatende architectuur: 90° vrije hoekopening evenals een kader met 3 rails, voor grote openingen. Ook een manueel bediende (en dus economisch interessantere) optie behoort vanaf nu tot de mogelijkheden. 

Kom zeker een kijkje nemen op de stand van Schüco op Batibouw in hal 4 - stand 218

Klik HIER voor een verdeler in uw buurt!

Meer info: www.schueco.be 

Wat schreef de Livios-redactie over bouwen?