Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Schüco Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Plannen om uw ramen of deuren te vervangen? Denk ook aan de veiligheid!

Ramen laten licht en leven binnen in de woning. Zij zijn bepalend voor de vormgeving en voor de energetische prestaties, maar ook voor uw veiligheid. Wie renoveert en zijn of haar ramen wenst te vervangen, informeert zich dus best goed alvorens een keuze te maken.

Schüco biedt met zijn uitgebreid gamma raamsystemen alvast een oplossing aan voor de meest uiteenlopende toepassingen. Naar goede Schüco-gewoonte worden functionele voordelen naadloos gekoppeld aan stijlvolle architecturale en vormgevende aspecten, zoals de slanke aanzichtbreedten.

Het Schüco AWS 70.HI raamsysteem met een bouwdiepte van 70 mm combineert uitstekende thermische isolatie met de unieke voordelen van aluminium: duurzaamheid en robuustheid, slanke aanzichten en een veelzijdig design. Het designcontour RL (Residential Line) is de ideale oplossing voor renovatie en voor de creatie van prachtige visuele effecten. Het Schüco AWS 70 ST.HI raamsysteem is met zijn smalle contouren dan weer uiterst geschikt voor de reconstructie van oude stalen ramen of voor een nieuwbouw met esthetische stalen elementen.

Ramen moeten er natuurlijk niet alleen mooi uitzien, het is evenzeer van belang dat u zich veilig kan voelen. De AWS 70 serie met Schüco AvanTec SimplySmart beslag kan veel betekenen voor uw veiligheid, doordat hiermee standaardmatig al een hogere inbraakwerendheid bereikt wordt (niveau RC 1 N). Bovendien kunnen, dankzij modulaire componenten, de beslagen eenvoudig verder naar hogere weerstandsklassen worden opgewaardeerd.

Klik HIER voor een Schüco verdeler in uw buurt

Meer info: www.schueco.be

Kom zeker een kijkje nemen op de stand van Schüco op Batibouw
in hal 4 - stand 218

Wat schreef de Livios-redactie over verbouwen of renoveren?