Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Schüco Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Ramen en deuren met oog voor design én uitstekende isolatiewaarden? Zoek niet verder!

Stijgende energiekosten domineren al een tijdje het nieuws. Helaas kunt u zelf niet zo veel doen om dit te beïnvloeden, maar u kunt uiteraard wel werken aan uw eigen energieverbruik! Heeft u al eens gekeken hoe goed (of hoe slecht) uw huis geïsoleerd is? Zeker als de ramen ouder zijn dan 20 jaar, ligt hier een enorm besparingspotentieel. Wie wil vernieuwen maakt met Schüco een goede keuze. Schüco ramen zijn voorzien van de allernieuwste technieken waarmee tot wel 80 procent kan worden bespaard. Daarnaast wordt ook de vormgeving niet uit het oog verloren.

Design gekoppeld aan uitstekende isolatiewaarden

Een perfect voorbeeld hiervan is het Schüco AWS 75.SI aluminium raamsysteem, dat de uitstekende thermische isolatie van kunststof en houten ramen combineert met de unieke voordelen van aluminium: duurzaamheid en robuustheid, smalle aanzichten en toepasbaarheid voor grote, transparante raamformaten. Met een bouwdiepte van slechts 75 mm kan het raamsysteem voor verschillende toepassingen worden ingezet en kan het eenvoudig met het deurenaanbod worden gecombineerd.

Het aluminium raam Schüco AWS 90.SI+ laat zelfs toe om de passiefhuisstandaard te halen. Het raam koppelt de voordelen van het materiaal aluminium aan een geavanceerde warmte-isolatie. AWS 90.SI+ voldoet aan de hoogste vereisten, die tot nog toe waren voorbehouden aan ramen in kunststof en hout.

Schüco ramen staan echter niet alleen voor de beste isolatie, maar voldoen ook aan de hoogste veiligheidsvereisten.

Veiligheid troef

Want ramen moeten er natuurlijk niet alleen mooi uitzien, het is evenzeer van belang dat u zich veilig kunt voelen. De AWS 70 serie met Schüco AvanTec SimplySmart beslag kan veel betekenen voor uw veiligheid, doordat hiermee standaardmatig al een hogere inbraakwerendheid bereikt wordt (niveau RC1 N). Bovendien kunnen, dankzij modulaire componenten, de beslagen eenvoudig verder naar hogere weerstandsklassen worden opgewaardeerd.

Het is evident dat ook deuren een cruciale rol te spelen hebben bij de veiligheid van uw woning. Verontrustend om weten dus dat een professionele inbreker conventionele deursloten in slechts enkele seconden kan openbreken. Daarom bracht Schüco met SafeMatic een zelfvergrendelend automatisch slot uit.

Schüco SafeMatic vergrendelt de deur automatisch meervoudig elke keer ze dichtgaat, zodat er een vijfvoudige vergrendeling ontstaat! Hierdoor geniet u van het geruststellende gevoel écht veilig te zijn in uw woning.

Laat u dus inspireren en kies bij Schüco de ramendeuren of schuifdeuren die het best passen bij uw woning.

Premium Partners

Dankzij een Belgisch netwerk van ‘Premium Partners’ beschikt u bovendien over een vakman in uw buurt, die gespecialiseerd is in privéwoningen en werkt met 100% Schüco-onderdelen, zodat u zeker kunt zijn dat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd, en zodat er maar één aanspreekpunt nodig is.

Klik HIER voor een Schüco verdeler in uw buurt

Meer info: www.schueco.be

Wat schreef de Livios-redactie over ramen en deuren?