Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Schüco Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Hoe schuifdeuren de lente in huis brengen

Nu de lente stilaan in aantocht is, wordt het tijd om een comfortabele buitenplek buiten te creëren. In de eerste plaats denk je dan aan tuinmeubelen om je in te ontspannen, te lezen, gewoon niets te doen, of aan terrasvloeren en tuindecoratie, waarmee je het buiten helemaal gezellig maakt. Net zo belangrijk is echter de link tussen binnen en buiten. Schuifdeuren hebben daar een belangrijke rol in te spelen.

Dankzij schuifdeuren ontstaan er ruimtes vol licht, die zich tot in de natuur uitstrekken. Het balkon of het terras lijken zo de woonruimte te vergroten. Door te werken met aluminium – dat extreem stabiel is – zijn constructies mogelijk met slanke profielen en bijzonder grote glasoppervlakken, die een maximum aan transparantie en lichtinval creëren.

De aluminium schuifdeur ASS 70.BE van Schüco is een goed voorbeeld van zo’n schuifdeur. Hij valt meteen op door zijn design, dat zorgt voor een maximale lichtinval. De schuifdeur opent en sluit zo goed als geruisloos en is uiterst makkelijk te bedienen. Ideaal dus voor doorgangen naar het balkon, het terras of de veranda. Schüco zou echter Schüco niet zijn mocht het niet eveneens grenzen verleggen op het vlak van de waterdichtheid en de isolatiewaarden.

Laat u dus inspireren en kies bij Schüco de schuifdeuren die het best passen bij uw woning.

Schüco Premium Partners
Dankzij een Belgisch netwerk van ‘Premium Partners’ beschikt u bovendien over een vakman in uw buurt, die gespecialiseerd is in privéwoningen en werkt met 100% Schüco-onderdelen, zodat u zeker kunt zijn dat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd, en er maar één aanspreekpunt is.

Klik HIER voor een Schüco Premium Partner in uw buurt

Schüco Premium Partner opendeurdagen van 20.04. t.e.m. 26.04.2015: voor data en openingsuren, klik HIER.

Meer info: www.schueco.be

Wat schreef de Livios-redactie over terras?