Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Schüco Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Uw huisdeur op maat dankzij Schüco

Een huisdeur bepaalt mee het uitzicht van uw woning en vertelt iets over uzelf: klassiek of modern, onopvallend of net heel opzichtig, de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Ramen- en deuren specialist Schüco speelt perfect in op deze tendens. Dankzij een grote verscheidenheid aan vormgevingsvarianten, onder meer op vlak van de kleuren, kunnen hun deuren aan de unieke architectuur van elke woning worden aangepast. Een tweede tendens is de vraag naar meer comfort en veiligheid. Ook hier speelt Schüco – met haar Door Control System en SafeMatic slot – een voortrekkersrol.

Bepaal zelf het design

Schüco biedt de mogelijkheid om vorm, kleur en materiaal van de huisdeur naar persoonlijke wens aan te passen en te combineren. Dankzij hun brede scala aan designvarianten krijgt elk gebouw een unieke stijl. Schüco biedt daarvoor een bijna onbeperkte keuze aan kleuren; van geanodiseerde oppervlakken, RAL- en Metallic-coatings, tot gezandstraalde structuureffecten. De optie om deurprofielen en de deurvulling binnen langs en buiten in verschillende kleuren uit te voeren, zorgt voor nog meer design-mogelijkheden.

Veiligheid troef met Schüco SafeMatic

Een huisdeur moet er natuurlijk niet enkel mooi uitzien, het is van groot belang dat u er zich veilig bij voelt. Het is toch verontrustend om weten dat een professionele inbreker, conventionele deursloten in slechts enkele seconden kan openbreken! Vaak is men bovendien alleen verzekerd als de deur goed op slot zat, wat in de realiteit zeker niet altijd het geval is. Daarom bracht Schüco met SafeMatic een zelfvergrendelend automatisch slot uit. Schüco SafeMatic vergrendelt de deur automatisch meervoudig waardoor er een vijfvoudige vergrendeling ontstaat, telkens ze dicht gaat! Hierdoor geniet u van het geruststellende gevoel écht veilig te zijn in uw woning.

Schüco Door Control System

Maar er is meer. Het modulaire Door Control System van Schüco zet dankzij digitale toepassingen nog een stap verder in de beveiliging van uw woning. Van de effectieve toegangscontrole met vingerscan of het codeklavier tot een uitgebreide deurcommunicatie met videocamera, intercom en deurbel. Het deurmanagementsysteem biedt heel wat toepassingsmogelijkheden om de veiligheid van uw eigen huis te garanderen. Het DCS-systeem is aan een heuse opmars bezig, want het brengt naast een verhoogd gevoel van veiligheid ook heel wat praktische voordelen met zich mee. Dankzij het codeklavier of de vingerscan hoeft u niet langer met een sleutel op zak te hebben als u even de deur uitgaat, bijvoorbeeld om te gaan joggen!

Het Schüco Door Control System wordt compleet in het profiel, een wand of een paneel ingebouwd en is perfect in harmonie met het globale beeld van de deur. De uitvoering in zwart glas geeft het geheel daarenboven een modern en stijlvol karakter. De decoratieve elementen zijn op aanvraag in alle RAL-kleuren beschikbaar.

Waarom aluminium?

Een deur moet voor veiligheid zorgen, maar ook stevig zijn en weerstaan aan alle klimaat- en omgevingsinvloeden. Daarom is het belangrijk dat de deur met hoogkwalitatieve onderdelen goed wordt opgebouwd! Schüco ontwikkelde een gedeelde thermische onderbreking die het verschil van uitzetting van de aluminium binnen- en buitenprofielen opvangt. Zo wordt het bimetaaleffect vermeden, en zal de deurvleugel onder alle omstandigheden zal gaan kromtrekken.

Wie op zoek is naar een goede huisdeur moet dus letten op het design, de veiligheid, het comfort en de duurzame kwaliteit… Bij Schüco is men overduidelijk op het goede adres.

Schüco Premium Partners

Dankzij een Belgisch netwerk van ‘Premium Partners’ beschikt u altijd over een vakman in uw buurt, die gespecialiseerd is in privé-woningen en werkt met 100% Schüco onderdelen, zodat u zeker kunt zijn dat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd, en er maar één aanspreekpunt is.

Klik HIER voor een Schüco Premium Partner in uw buurt

Meer info: www.schueco.be

Wat schreef de Livios-redactie over binnendeuren en trappen?