Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Schüco Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Durft u creatief te zijn met uw gevel?

Een gevel is het uithangbord van uw woning. Schüco biedt daarom een ruime keuze aan bijzonder esthetische glasgeveloplossingen voor privé-woningen. Maar wat zijn nu precies de voordelen van zo’n systeem?

Zeker en vast de grote verscheidenheid aan vormgevingsmogelijkheden en de grote glasoppervlakken, die zorgen voor een moderne look en het licht in uw woning laten. Architecturaal gaat dus een hele wereld open, waarbij glaspartijen met verschillende breedtes met elkaar kunnen worden gecombineerd. Laat uw verbeelding dus de vrije loop met Schüco!

Voor een perfect transparante architectuur zijn grote glaspartijen vereist, in combinatie met pure, slanke profielsystemen. Deze kloof tussen esthetiek en smalle constructievereisten kon vroeger vaak niet volledig worden overbrugd. Nu is er echter de gevel Schüco FWS 35 PD Panorama Design, met zijn unieke slanke aanzicht van slechts 35 mm. De nagenoeg kaderloze transparantie van de thermisch hoog geïsoleerde aluminiumconstructie is perfect geschikt voor privé-woningen, en zelfs voor passiefhuizen.

Met het nieuwe gevelsysteem Schüco FWS 60 CV heeft Schüco bovendien ook een revolutionaire oplossing voor verdiepingshoge raamstroken ontwikkeld. Dit systeem combineert een uitstekende geluiddemping en thermische isolatie met een smal profielsysteem voor het hele raam. De vleugels hebben hetzelfde uitzicht als de dragende structuur. Die ‘visuele fusie’ betekent dat openingselementen en vaste elementen van buitenaf niet te onderscheiden zijn – een primeur! Ook aan doorvalbeveiliging is gedacht, door de integratie van een glasbalustrade.

Klik voor een Schüco verdeler in uw buurt!

Meer info: www.schueco.be

Schüco Premium Partners

Dankzij een Belgisch netwerk van Premium Partners beschikt u altijd over een vakman in uw buurt, die gespecialiseerd is in privé-woningen en werkt met 100% Schüco onderdelen, zodat u zeker kunt zijn dat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd, en er maar één aanspreekpunt is.


Klik voor een Schüco Premium Partner in uw buurt!

Wat schreef de Livios-redactie over bouwen?