Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Schüco Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Comeback van wentelramen voor nieuwbouw en renovatie

Bent u op zoek naar een intelligente oplossingen om uw oude wentelramen te vervangen? En wilt u niet kiezen voor een klassiek draai/kip raam, waarbij u beperkt bent in de afmetingen per raam. Dankzij het Schüco wentel- en pivoterende raam, waarmee Schüco zich voornamelijk op de renovatiemarkt richt, is nu eindelijk een intelligente oplossing voor de vervanging van wentelramen en pivoterende ramen beschikbaar.

Wie kiest voor een Schüco wentelraam, gaat voor een echt panoramazicht, waarbij bovendien een uitstekende verluchting is gegarandeerd. De nieuwe generatie wentelramen ziet er – onder meer dankzij het verborgen beslag – bovendien bijzonder stijlvol uit. De ramen zijn eenvoudig 180 graden te draaien en daardoor ook zeer onderhoudsvriendelijk. De Schüco Swing staat voor een sterke isolatie (tot passiefhuis-niveau) en voor maximale veiligheid, dankzij een geïntegreerde openingsbegrenzer.

Laat licht en leven binnen

Wentelramen zijn uiteraard maar één onderdeel van het brede Schüco gamma. Het Schüco AWS 70.HI raamsysteem combineert bijvoorbeeld een uitstekende thermische isolatie met de unieke voordelen van aluminium: duurzaamheid en robuustheid, slanke aanzichten en een veelzijdig design. Het designcontour RL (Residential Line) is de ideale oplossing voor renovatie en voor de creatie van prachtige visuele effecten. Het Schüco AWS 70 ST.HI raamsysteem is met zijn smalle contouren dan weer uiterst geschikt voor de reconstructie van oude stalen ramen of voor een nieuwbouw met esthetische stalen elementen.

Ramen moeten er natuurlijk niet alleen mooi uitzien, het is evenzeer van belang dat u zich veilig voelt. De AWS 70 serie met Schüco AvanTec SimplySmart beslag kan veel betekenen voor uw veiligheid, doordat hiermee standaardmatig al een hogere inbraakwerendheid wordt bereikt (niveau RC 1 N). Bovendien kunnen, dankzij modulaire componenten, de beslagen eenvoudig verder naar hogere weerstandsklassen worden opgewaardeerd.

Klik voor een Schüco verdeler in uw buurt!

Meer info: www.schueco.be

Schüco Premium Partners

Dankzij een Belgisch netwerk van ‘Premium Partners’ beschikt u altijd over een vakman in uw buurt, die gespecialiseerd is in privé-woningen en werkt met 100% Schüco onderdelen, zodat u zeker kunt zijn dat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd, en er maar één aanspreekpunt is.

Wat schreef de Livios-redactie over verbouwen of renoveren?