Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Schüco Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Oplossingen voor uw veranda in functie van uw wensen

Er zijn vele goede redenen te bedenken om een veranda te bouwen. Praktisch, omdat u eenvoudigweg meer woonruimte nodig heeft. Emotioneel, omdat u graag dichter bij de natuur wilt leven. Of esthetisch, omdat een elegante veranda een huis een architectonische meerwaarde kan geven.

Een vanzelfsprekende, maar toch belangrijke vraag die eerst moet worden gesteld: welke functie vervult uw veranda? Is het een extra buitenruimte waar u tijd doorbrengt als de zon schijnt? Of is het een volwaardige leefruimte bij uw woning?

Om aan al deze functies te kunnen beantwoorden, zet Schüco in op een maximale keuzevrijheid . Van een kleine veranda met een eenvoudig, recht lessenaarsdak tot een groot, veelhoekig model in elegante paviljoenstijl. Alles kan aan uw individuele ontwerpeisen worden aangepast!

 Is uw veranda een echte leefruimte? Investeer dan extra in het comfort. Dat begint met isolerende profielen en beglazing. Een perfect voorbeeld van een slimme investering in comfort is de Schüco PASK, een optimale combinatie van schuifdeur en draai/kiepraam . Afhankelijk van de situatie kunt u de vleugel van een PASK-element ‘kiepen’, of de complete vleugel openen, zodat een variable ventilatie wordt gegarandeerd.

Bovendien zorgt de PASK ook voor een praktische en drempelloze oplossing bij grote raam- en deuropeningen. Dit is niet alleen zeer praktisch, maar betekent meteen ook een bijzonder esthetische verbinding tussen binnen en buiten. Bovendien is de weersbestendigheid optimaal, en is in combinatie met Schüco AWS 90 SI+ een bijzonder hoge thermische isolatie mogelijk, tot zelfs het passiefhuisniveau!

Ontdek hier de veranda-oplossingen van Schüco

Klik voor een Schüco verdeler in uw buurt

Meer info: www.schueco.be

Schüco Premium Partners

Dankzij een Belgisch netwerk van ‘Premium Partners’ beschikt u altijd over een vakman in uw buurt, die gespecialiseerd is in privéwoningen. Deze werkt met 100% Schüco onderdelen, zodat u zeker kunt zijn dat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd.

Klik voor een Schüco Premium Partner in uw buurt

Wat schreef de Livios-redactie over veranda?