Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Schüco Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

De zon weren, maar het uitzicht bewaren? Het kan!

Zonweringen kent iedereen, maar hoe werken ze precies? Ze houden de zon en warmte buiten, maar omgekeerd houden ze tijdens de koude maanden de warmte ook beter binnen. De luchtbuffer tussen raam en rolluik zorgt immers voor een extra isolatielaagje dat langs twee kanten werkt. Zo wordt je wooncomfort meteen voelbaar verhoogd.

Enkel zijn er zonder de juiste producten en de juiste planning ook nadelen. De zon buitenhouden betekent meestal ook het natuurlijke licht blokkeren, én het uitzicht beperken. Met de unieke CTB zonwering van Schüco wordt het uitzicht echter behouden en hoeven dus geen compromissen meer worden gemaakt.

Optimaal uitzicht

Als expert in gevels en ramen is het logisch dat Schüco op het gebied van zonweringen hoge ogen gooit. De CTB zonwering is daarvan een perfect voorbeeld. Dankzij de vormgeving en de positie van de lamellen aan de buitenzijde koppelt het een perfecte zonwering aan een optimaal uitzicht. De geanodiseerde aluminium lamellen bieden bovendien een uniek design én een uiterst hoge weerstand tegen corrosie.

Bestand tegen weer en wind

Door hun geometrische vorm kan CTB zelfs bij stevige windvlagen nog steeds zijn functie vervullen. Conventionele systemen (zoals buitenzonweringen, buitenjaloezieën of screens) moeten bij gematigde windsnelheden (rond 47 km/u) al worden opgerold en kunnen hun functie niet meer uitvoeren. De CTB kan daarentegen windsnelheden tot 108 km/u weerstaan!

Eenvoudige combineerbaar met Schüco raam- en gevelsystemen

De Schüco CTB zonwering is speciaal ontworpen voor montage op of in Schüco raam- en gevelsystemen alsook voor zonwerende schuifluiken. Het systeem kreeg de prestigieuze iF Product Design Award voor zijn uniek design, perfecte integreerbaarheid in de gevels en zijn uitzonderlijke technische eigenschappen, zoals vorm, weerstand en zonweringscapaciteiten.

Klik voor een Schüco verdeler in uw buurt

Meer info: www.schueco.be

Schüco Premium Partners

Dankzij een Belgisch netwerk van ‘Premium Partners’ beschikt u altijd over een vakman in uw buurt, die gespecialiseerd is in privé-woningen en werkt met 100% Schüco onderdelen, zodat u zeker kunt zijn dat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd.

Klik voor een Schüco Premium Partner in uw buurt

Wat schreef de Livios-redactie over rolluiken en zonwering?