Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Livingwood en is dus niet geschreven door Livios.

Bouw samen met LivingWood uw Bijna-Energieneutrale woning

Bij LivingWood plaatsen we zo’n 80 woningen per jaar. Het merendeel zijn sleutel-op-de-deur-LivingWood-woningen.

We beschikken over een eigen atelier om het skelet, verstevigd met een OSB-plaat te maken. Ook de afwerking van het skelet verzorgen we met eigen werknemers: het plaatsen van een extra OSB-plaat, Gyproc-platen plaatsen en uitplamuren zodat uw woning klaar is voor de schilder. De technieken zoals elektriciteit, ventilatie, verwarming en loodgieterij worden door steeds dezelfde onderaannemers geplaatst. Dit zorgt voor de beste zekerheid voor kwalitatief werk.

Voor de aankleding (binnendeuren, trappen, keuken en vloeren) staat een ruime keuze ter beschikking bij leveranciers met wie we een jarenlange vertrouwensrelatie hebben opgebouwd. We kiezen niet voor de goedkoopste, maar voor zekerheid en kwaliteit van het geboden werk.

De toenemend strenger wordende EPB-regelgeving worden bij LivingWood zeer ernstig genomen. Daarom gebruiken we materialen en constructies om uw energieverbruik in te dijken. Deze speciale aandacht voor een gezond binnenklimaat (de juiste balans tussen isolatie en ventilatie) in de woning, maakt de LivingWood-houtskeletbouw tot een toekomstgerichte keuze.

Bouw samen met LivingWood uw Bijna-Energieneutrale woning, bouw nu volgens de strenge eisen van 2020.

Contact:
014/44.00.96
0475/52.40.45

> www.livingwood.be

> info@livingwood.be

Steeds welkom op afspraak in onze kijkwoning van Temse en Lille .

Wat schreef de Livios-redactie over bouwtechnieken?