Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Livingwood en is dus niet geschreven door Livios.

Bent u ook van plan om te bouwen?

Deze nieuwbouw heeft E-peil 15 en een oververhittingsfactor van 3.868Kh dankzij de constructie.

Foto: Livingwood

Livingwood laat jou de keuze en levert maatwerk naar jouw wensen.

Foto: Livingwood

Bij LivingWood hou je als opdrachtgever de touwtjes altijd in handen: je kiest in alle vrijheid. Ga je voor sleutel-op-de-deur of beperkt onze rol zich tot ruwbouw winddicht? Heb je zelf al een ontwerp of raden we een architect aan? Welke bouwstijl verkies je? Hoe ver wil je gaan op vlak van energiezuinigheid? Jij bepaalt, LivingWood levert op alle vlakken maatwerk.

Dé energiepartner

Maar onthou vooral dat LivingWood zeer goed voldoet aan de nieuwe energie-eisen. Zo bouwde LivingWood in 2014 onder andere een nieuwbouwwoning (project 698) die een E15 en oververhittingsfactor van 3.868Kh heeft dankzij zijn de standaard LivingWood-constructie. In 2014 was de norm maximum E60 en de maximale oververhittingsfactor 6.500Kh. LivingWood is dé partner voor jouw toekomst!

Perfecte balans

Dankzij een harmonieuze samenwerking tussen bouwheer en LivingWood werd in 2015 deze woning voorlopig opgeleverd. Het is een toonbeeld voor een moderne woning:

  • de verhoudingen in het kleurenspel zijn perfect in evenwicht.
  • de perfecte balans tussen het gebruik van de verschillende materialen.

Indeling van de woning

In de ruime inkom bevindt zich rechts de trap naar boven met daaronder het toilet. Hierachter bevindt zich nog een kleine achterinkom. Via de deur links in de inkom, ga je naar de ruime wasplaats met uitgietbak. Door de inkomhal ga je, na het passeren van een kleine zij-inkom naar de openplan-leefruimte. In deze leefruimte zit links de keuken en rechts een bureau. Maar je zicht wordt over de eetruimte, door de zitruimte naar de grote raam in de achtergevel getrokken.

In de traphal neem je de trap naar boven. Daar bevinden zich drie mooie slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer met dressing. De grote badkamer is uitgerust met een dubbele lavabo en bad. Op deze verdieping bevinden zich nog een toilet en een aparte douchekamer met 1 lavabo.

Boven de trap naar het eerste verdiep werd alvast een vaste trap geplaatst. Zo kan de zolder alvast dienen als opslagruimte en later eenvoudig omgebouwd wordt tot extra kamers.

LivingWood heeft een werkvlak gerealiseerd waar de bouwheer zijn eigen finishing touch aan geeft.

Meer info of vragen over jouw plannen? Contacteer ons of maak een afspraak om onze kijkwoningen te bezoeken. 

Wat schreef de Livios-redactie over bouwen?