Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Livingwood en is dus niet geschreven door Livios.

Waarom is LivingWood meer dan een sleutel op de deur firma?

LivingWood neemt als bouwpartner alle zorgen en opvolging van het bouwproces op zich.

Foto: Livingwood

Al jaren zet LivingWood in op het vernieuwen en verbeteren van zijn bouwsysteem.

Foto: Livingwood

Elke bouwer heeft er baat bij om NU een project op te starten en in te pikken op die lage rentevoet.

Foto: Livingwood

Het bouwproces is een zeer intensieve, zenuwslopende activiteit en kan allerhande zorgen met zich meebrengen. Geef al je bouwzorgen uit handen!

Waarom sleutel op de deur?

Iedereen heeft vandaag een drukke, veeleisende job. De weinige vrije tijd die ons rest willen we optimaal investeren in quality time: een ontspanningsmoment voor onszelf of een gezellige gezinsactiviteit.

Dan kan je best een bouwpartner zoeken die alle zorgen en opvolging van het bouwproces op zich neemt. Op het einde neem je de sleutel in ontvangst en kan je verhuizen. LivingWood kan die partner zijn.

Sommigen onder ons willen toch bepaalde activiteiten zelf regelen om een grotere betrokkenheid in het bouwproces te hebben of om een kennis te plezieren of omdat er een handige Harry tussen zit. LivingWood laat dit toe en helpt ook hier in de coördinatie. Bij LivingWood komt iedereen tot zijn recht.

Waarom bouwen in 2018/2019?

De Leningen hebben nog nooit zo laag gestaan. Let op, er is sprake dat dit zou veranderen. Elke bouwer heeft er baat bij om NU een project op te starten en in te pikken op die uiterst lage rentevoet.

Bouwen is beter dan huren. Wanneer je huurt maak je alleen de huisbaas rijker. Wanneer je bouwt creëer je voor jezelf een eigendom en als je op pensioen bent heb je geen afbetalingen meer en kan je lekker genieten van je eigen huisje.

Bij LivingWood krijg je de beste prijs/kwaliteit.

Hoe vind je het juiste bouwsysteem?

Houtskeletbouw heeft tal van voordelen:

  • Een zeer korte bouwtijd, dit brengt mee dat de dubbele kost huur en afbetaling tot een minimum beperkt wordt.
  • Energiezuinig, “ben je mee met het S peil”: LivingWood bouwt volgens de strengste normen en zal steeds samen zoeken naar de beste oplossing voor een zo laag mogelijk energieverbruik
  • Droogbouw: Wij kunnen de woning voor een groot stuk voorbereiden in ons atelier en zijn dus volledig weersonafhankelijk. Bij oplevering moet je geen jaar wachten tot alles droog is, je kan onmiddellijk de eerste verflaag aanvatten. Bij LivingWood gaat het vooruit.

Hoe vind je de juiste bouwfirma?

Zoek niet verder, U hebt haar gevonden. Al jaren zet LivingWood in op het vernieuwen en verbeteren van zijn bouwsysteem.

Wij volgen alle ontwikkelingen i.v.m. ventilatie, isolatie, verwarmingssystemen op en proberen die te verwerken in ons systeem. Wij investeren in opleiding en steunen onderzoek naar de nieuwste ontwikkelingen. Wij werken nauw samen met de Bouwunie en de Confederatie Bouw.

Wij doen dit met onze eigen mensen, die op geregelde tijdstippen bijscholing volgen. Wij investeren in opleiding en steunen onderzoek naar de nieuwste ontwikkelingen. Wij werken nauw samen met de Bouwunie en de confederatie Bouw.

Bij LivingWood krijg je een cosy (t)huis! Doe heel wat inspiratie op met onze kijkwoningen.

Meer weten? www.livingwood.be of maak meteen een afspraak voor jouw project.

Wat schreef de Livios-redactie over sleutel-op-de-deur?