Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Livingwood en is dus niet geschreven door Livios.

Heeft jouw aannemer het kwaliteitslabel “Energiebewuste Aannemer”?

Energiezuinig bouwen is meer dan enkel kijken naar het behalen van een laag E-peil. Het is verstandiger om ook de noden en wensen van de bouwheer duidelijk in kaart te brengen zodat die geen onnodige exuberante uitgaven of kostenposten heeft.

Bij LivingWood werken we steeds op maat van de klant. Overinvesteren in hernieuwbare energie is niet steeds ten gunste van een energiezuinigere woning en het bijhorend E-peil. Voor een duidelijk op maat uitgewerkt plan, contacteer LivingWood.

Op 26/04/2018 reikte Bouwunie het energiezuinig label uit aan LivingWood!

Het label Kwaliteitslabel “Energiebewuste Aannemer” gaat enkel en alleen naar bedrijven die aan volgende criteria voldoen:

  • De bedrijfs- en werfleiders van LivingWood hebben het opleidingsprogramma “Energiebewuste Aannemer” gevolgd waarin inzicht wordt gegeven in de principes en aandachtspunten van het energiezuinig bouwen. Ze hebben een degelijke theoretische en praktische kennis op het vlak van isoleren, ventileren, verwarmen, …
  • LivingWood engageert zich om zijn personeel jaarlijkse cursussen over energiezuinig bouwen te laten volgen.
  • LivingWood werkt enkel met onderaannemers die voldoende bekwaam zijn om energiezuinig te bouwen.
  • LivingWood gaat schriftelijke contracten aan met zijn klant, met daarin duidelijke en ondubbelzinnige afspraken over de prijs, en het gebruik van algemene aannemingsvoorwaarden zonder het gebruik van onwettige clausules.
  • LivingWood voldoet aan een aantal algemene bepalingen zoals correct ingeschreven zijn in de KruispuntBankOndernemingen (KBO), de vestigingswetgeving in de bouwsector respecteren, de sociale en fiscale bijdragen correct betalen, …

> www.livingwood.be

Wat schreef de Livios-redactie over bouwpartners?