Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Livingwood en is dus niet geschreven door Livios.

Bouwen zonder zorgen met LivingWood

LivingWood regelt voor jou alles: een totaalprijs die reeds voor de eerste spadesteek vastligt en een korte, aaneengesloten bouwtermijn van slechts enkele maanden.

Wat wens je nog meer? LivingWood werkt met vaste leveranciers, neemt de lastige administratieve taken van jou over en begeleidt je bij je materiaalkeuze. Waarbij je de touwtjes steeds in handen houdt.

Van voorbereiding tot oplevering

Jij, de opdrachtgever, wordt bij het realiseren van je energiezuinige nieuwbouw van A tot Z ondersteund. Gedaan met de administratieve rompslomp en een enorme verantwoordelijkheid die je van je nachtrust houdt. LivingWood coördineert je bouwproject, begeleidt je bij je materiaalkeuze en het opstellen van het bouwdossier, én neemt de volledige verantwoordelijkheid op zich. Noem het gerust een totaalconcept naar jouw wens.

Vrij, transparant en open bouwen

LivingWood neemt niet alleen het beheer van je bouwproject over, je nieuwbouw is ook nog eens in no-time sleutelklaar. Afhankelijk van de omvang van het project, draai je de sleutel van je nieuwe, lage energiewoning om na slechts enkele maanden. Een korte, aaneengesloten periode waarin je zonder zorgen geniet van een professionele samenwerking. Bouw zonder stress en laat alles over aan één bouwpartner. Behalve keuzes maken. Dat doe je nog steeds. In alle vrijheid én op basis van vakkundig advies.

Het LivingWood 9 stappenplan

Klaar om je droom te verwezenlijken met het sleutel-op-de-deurprincipe? Dan kan je zeker en vast terecht bij LivingWood. Wij werken volgens een duidelijk en eenvoudig stappenplan voor je droomwoning of -villa. In slechts 9 stappen luisteren we naar je wensen, toetsen dit aan je budget, werken we een gratis voorontwerp uit en ontvang je een vrijblijvende offerte met lastenboek. Je nieuwe woonst is in geen tijd instapklaar. Alle aanvraagprocedures worden door LivingWood geregeld en ook voor de nodige begeleiding ben je bij ons aan het juiste adres.

Heb je vragen of wens je een vrijblijvende kennismaking? Maak snel een afspraak en werp ondertussen gerust een blik op onze kijkwoningen.

LivingWood: je specialist in houtskeletbouw!

Wat schreef de Livios-redactie over bouwen?