Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Livingwood en is dus niet geschreven door Livios.

Opendeurdag: bezoek de kijkwoning in Lille

DSC00175

Foto: Livingwood

Bezoek LivingWood op de opendeurdag op zondag 8 november (13 tot 17u). Kijkwoning: Wechelsebaan 149 - 2275 Lille.

LivingWood Houtskeletbouw staat voor duurzaam en energievriendelijk. Dat houtskeletbouw DE bouwmethode is voor nu en de toekomst staat als een paal boven water. LivingWood Bouwbedrijven is al jaren gespecialiseerd in deze manier van bouwen. Snel, efficiënt en in hoge mate milieu- en energievriendelijk.

Wij kunnen perfect aansluiten bij landen zoals Canada, de Verenigde Staten van Amerika, de Scandinavische landen, Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland waar houtskeletbouw de meest gebruikte methode van bouwen is

LivingWood Bouwbedrijven leveren kwalitatief hoogstaand maatwerk. Dit wil zeggen dat we niet afhankelijk zijn van type-woningen maar 'à la carte' werken.

Nog geen idee van welke woning U wil gaan bouwen? Wij brengen u in contact met een architect die voldoende ervaring heeft met houtskeletbouw.

Reeds in het bezit van een bouwplan, wij maken graag een gedetailleerde offerte voor u en in die mate van afwerking zoals u zelf wenst.

Van ruwbouw tot sleutelklaar, alles is bespreekbaar bij LivingWood Bouwbedrijven. Alles gebeurt in samenspraak en met duidelijke afspraken waar wij ons ook aan houden.

De totale bouwtijd voor een sleutelklare woning bedraagt minimaal 4 maanden, wat ook zorgt voor een financieel voordeel.

Houtskeletbouw is een droge bouwmethode. Eenmaal wind- en waterdicht kan er aan de afwerking worden begonnen zodat U bij oplevering van een instapklare woning kunt genieten.

Wij staan graag tot Uw dienst om, wanneer het U past, LivingWood Bouwbedrijven aan u voor te stellen. Dit kan bij u thuis, in onze modelwoningen of op één van onze talrijke werven alwaar u zich kan overtuigen van de perfecte kwaliteitsnorm die wij hanteren.

 

Wat schreef de Livios-redactie over bouwtechnieken?