Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door VREG en is dus niet geschreven door Livios.

Verhuis je binnenkort? Dan helpen wij je graag met onze verhuisplanner energie

Foto: VREG

Jos en Annie verhuizen binnenkort van hun villa op het platteland naar een appartement aan zee. Koen en Meryame hebben net gebouwd en verlaten binnenkort hun huurwoning.

Verhuis je binnenkort? De Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt (VREG) helpt je graag. Onze handige verhuisplanner toont je in een handomdraai wat je met je energiecontracten doet. Je meterstanden van elektriciteit en aardgas bezorgen aan je energieleverancier is een must. Je wil immers een correcte afrekening ontvangen en meteen energie beginnen verbruiken op je nieuwe adres.

Wil je zeker zijn dat er geen discussie ontstaat over meterstanden met een vorige of nieuwe bewoner van je woning? Gebruik dan onze energieovernamedocumenten. Met een handtekening van beide partijen heb je een juridisch bewijs in handen. Zo ben je altijd beschermd.

Kijk op www.vreg.be/verhuizen en ga na wat je moet doen met je energiecontract(en) voor je verhuist. Wil je besparen op je elektriciteits- en/of aardgasfactuur? Raadpleeg dan ook onze V-test ®. Hulp nodig of een andere vraag? Je kan ons bereiken via info@vreg.be of op het gratis nummer 1700. Wij helpen je graag verder.

Wat schreef de Livios-redactie over verhuizen?