Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door VREG en is dus niet geschreven door Livios.

Meer besparen op je energiefactuur betekent meer geld voor leuke dingen

Foto: VREG

Koen maakt al enkele jaren gebruik van de V-test van de VREG. Hiermee kan hij gratis energiecontracten vergelijken. Zijn vader Alain heeft hier nog nooit gebruik van gemaakt maar als zijn zoon hem vertelt dat hij veel geld kan besparen op zijn energiefactuur, haalt hij snel zijn tablet erbij! Vanaf nu wil hij elk jaar kiezen voor het goedkoopste energiecontract. Hij kan daarvoor ook bellen naar het gratis nummer 1700. Een medewerkster van de VREG helpt hem dan om de contracten van alle Vlaamse leveranciers te vergelijken.

Besparen

In de media en in je omgeving hoorde je misschien al dat je flink kan besparen door te veranderen van elektriciteits- en aardgasleverancier. Je kan tot 280 euro per jaar op je energiefactuur besparen.

Kiezen voor een ander contract bij dezelfde leverancier kan ook voordeliger uitvallen.

Kijk op www.vtest.be , geef de gevraagde gegevens in en je ziet onmiddellijk het resultaat. Je krijgt een lijst met alle elektriciteitscontracten en één met alle aardgascontracten, beide gesorteerd van goedkoop naar duur.

Hulp nodig of een andere vraag? Je kan ons bereiken via info@vreg.be of op het gratis nummer 1700. Wij helpen je graag verder.

Wat schreef de Livios-redactie over energiebronnen?