Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Betafence Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Welke omheining past het best rond jouw huis en tuin?

Het nieuwe privacysysteem HoriZen is er in verschillende materialen, kleuren en designs.

Foto: Betafence Belgium NV

De Zenturo Super panelen zorgen voor veiligheid én voor een moderne look in uw tuin.

Foto: Betafence Belgium NV

CreaZen geeft een hedendaagse look aan uw huis en tuin.

Foto: Betafence Belgium NV

De dubbele draad boven- en onderaan de Pantanet Family zorgt voor extra stevigheid.

Foto: Betafence Belgium NV

Een gevulde wand? Gaas op rol? Of toch (draad)panelen? Er zijn heel wat mogelijkheden, wat het niet makkelijk maakt om te kiezen welke omheining bij u en uw woning past. Er zijn vaak heel wat factoren waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van je omheining. Wie zetten je alvast op weg bij het kiezen van de afrastering die bij jou past!

1. Gaas op rol: ideaal voor een open tuin of een groene wand met klimplanten

2. Privacy omheining: geniet van je tuin in alle rust

3. Paneelafrastering:  stevige en stijlvolle afrasteringen voor elke bouwstijl

Openheid troef met gaas op rol

Hou je van openheid, maar wil je toch ook veiligheid in je tuin? Dan is tuingaas op rol misschien wel waar je naar op zoek bent. Zo is er het Pantanet-assortiment, met verschillende types gaas op rol. Voor elke toepassing, budget, vereiste stevigheid en levensduur is er een oplossing. De dubbele draad boven- en onderaan van de Pantanet Family en de kleinere maas bij de Pantanet Protect zorgen voor extra stevigheid. Daarnaast zijn er ook de lichtere types Pantanet Essential en Pantanet Light. 

Wil je liever een omheining om te laten begroeien met klimplanten? Dan is Plasitor een aanrader. Je kan het afrasteringssysteem, bestaande uit geweven gaas met ruitvormige mazen, afwerken met een bovenbuis die voor een stevige structuur zorgt.    

Geniet in alle rust met een privacyomheining 

Indien u graag een omheining wenst die zorgt voor privacy en daarnaast een hoog design gehalte heeft, kan u kiezen voor de Zenturo Super gevulde wand . De Zenturo Super panelen zorgen voor veiligheid in uw tuin. De smalle mazen zorgen dat de panelen zonder problemen gevuld kunnen worden.

Vanaf 2017 biedt Betafence ook een nieuw, uitgebreid assortiment privacysystemen aan: HoriZen® . HoriZen is er in verschillende materialen, kleuren en designs. Daarnaast zijn verschillende accessoires en features beschikbaar zoals LED-stroken, voor een stijlvol en tegelijk functioneel accent. Aangezien al deze elementen kunnen gecombineerd worden, heeft u onbeperkte mogelijkheden om zijn omheining te personaliseren naar eigen smaak en behoefte.

1001 mogelijkheden met paneelafrasteringen

Een eerste mogelijkheid is het CreaZen® afrasteringssysteem, een moderne paneelafrastering met kriskras door elkaar lopende natuurlijke lijnen. De omheining geeft een hedendaagse look aan uw huis en tuin. CreaZen is stijlvol én veilig. Zo kan u niet alleen genieten van een mooi uitzicht, maar ook van rustgevende veiligheid.

Een modern alternatief zijn de Zenturo® panelen. Deze hedendaagse afrastering bestaat uit vlakke panelen met een originele combinatie van 3 verschillende maasgroottes. Daarnaast bieden de horizontale, alternerende draden een extra stevigheid.

Meer op zoek naar een klassieke afrastering? Dan is de Bekafor Classic® paneelomheining misschien wel wat je zoekt! Bekafor Classic is een stevige paneelafsluiting in klassieke stijl die huis en tuin perfect beschermt.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden dan hierboven beschreven en die vind je terug op onze website .

Wat schreef de Livios-redactie over tuinafsluiting?