Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Betafence Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Op zoek naar een eyecatcher in je tuin? Kies voor een gevulde wand als omheining

Met de Betafence schanskorven kan je niveauverschillen in de tuin eenvoudig wegwerken.

Foto: Betafence Belgium NV

Deze stenen zijn verkrijgbaar bij de Betafence-verdeler.

Foto: Betafence Belgium NV

Op zoek naar omheining die niet alleen zorgt voor privacy, maar die je daarnaast nog kan personaliseren? Een gevulde wand is dan misschien wel de blikvanger om rond uw huis en tuin te plaatsen. Je kiest zo niet alleen voor een stijlvolle omheining, maar ook voor stevigheid en veiligheid.

Gevulde wanden: heel wat mogelijkheden

Er zijn heel wat mogelijkheden bij het kiezen van een gevulde wand. Niet alleen zijn er heel wat opties als het gaat over de invullingen, ook zijn er verschillende systemen beschikbaar.

Zo is er de Zenturo Super gevulde wand . Deze stijlvolle omheining bestaat uit een stevige paneelwand die gevuld kan worden met onder meer verschillende soorten stenen, boomschors, of kokosschelpen. De natuurlijke elementen zorgen voor een natuurlijk en chic effect.

Een ander alternatief is de Gabion Stonewall, een nieuw compleet systeem met een uniek, geïntegreerd paalconcept voor het opbouwen van gevulde wanden. De palen zijn na het vullen van de wand niet meer zichtbaar.

Met de Betafence schanskorven kan je niveauverschillen in de tuin eenvoudig wegwerken. Daarnaast kunnen de schanskorven ook gebruikt worden als afsluiting of vrijstaande muur en beschermen tegen erosie.

Welke stenen kiezen voor het vullen van een wand?

Een heel populaire keuze voor het vullen van een gevulde wand zijn stenen. Voor een persoonlijk en uniek design van uw afrastering, is de keuze van de steen heel belangrijk. Maar welke soorten steen kan je hiervoor gebruiken?

Alvast enkele aanraders

  • Belgisch Blauw: deze typische Belgische steen geeft uw gevulde wand een landelijke en natuurlijke robuuste uitstraling. Met deze ronde keien ziet uw gevulde wand er elegant en stijlvol uit.
  • Carrera rond: deze ronde, witte keien zorgen voor een smaakvolle gevulde wand.
  • Grafrado: witte, gelige stenen die uw tuin een warme en moderne look-and-feel geven.
  • Lava: deze lavastenen zijn perfect voor een warme, rustieke uitstraling die toch modern aanvoelt.
  • Sillistone: een wand gevuld met deze ronde bleke steen, ademt rust en gezelligheid uit.

Deze stenen zijn verkrijgbaar bij de Betafence-verdeler. Gebruik onze handige dealer locator om een verdeler in jouw buurt te vinden. De stenen zijn beschikbaar in een big bag of in kleine zakjes van 20kg. Met de kleinere zakjes is de wand in geen tijd gevuld.

Meer weten over onze gevulde wanden en de beschreven steensoorten? Bezoek dan zeker onze website .

Wat schreef de Livios-redactie over tuinafsluiting?