Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Betafence Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Hoe plaats ik zelf mijn tuinomheining?

Toch geen handige Harry? Geen paniek, je kan de plaatsing natuurlijk ook overlaten aan een vakman.

Foto: Betafence Belgium NV

Ben je een doe-het-zelver en van plan een nieuwe tuinomheining te plaatsen? Goed nieuws! Dankzij de handige filmpjes en montagehandleidingen van Betafence kan je eenvoudig zelf je omheining of tuinpoort plaatsen. Je hoeft niet te wachten op een afspraak met een vakman én bespaart de kosten die je normaal aan een professional zou uitgeven. Waar wacht je nog op?

Je bent van plan een omheining te plaatsen en je steekt graag de handen uit de mouwen? Twijfel dan zeker niet om de omheining zelf te plaatsen. Mits de hulp van een montagehandleiding en handige filmpjes, waar je letterlijk ziet hoe je de omheining/poort plaatst, kan je zonder problemen de omheining of de poort installeren.

1. Hoe installeer je draadgaas op rol?

In onderstaand filmpje zie je stap voor stap hoe je een een omheining met draadgaas plaatst in je tuin. Tip: zorg ervoor dat het gaas voldoende aangespannen wordt!

2. Hoe installeer je een draadpaneel?

In onderstaand filmpje leer je hoe je een een omheining met draadpanelen installeert.

3. Hoe installeer je een privacyomheining?

In dit filmpje zie je hou de HoriZen privacyomheining geplaatst moet worden.

Als je toch liever met een simpele montagehandleiding werkt, is dat geen probleem. Op onze website vind je bij het product in kwestie de montagehandleiding terug. Vind je de juiste handleiding niet terug of heb je vragen? Dan kan je ons altijd contacteren via het contactformulier op onze website.

Toch geen handige Harry? Geen paniek, je kan de plaatsing natuurlijk ook overlaten aan een vakman. Via onze dealer locator vind je direct een plaatser in jouw buurt.

Wat schreef de Livios-redactie over tuinafsluiting?