Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Betafence Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Antrachic bij Betafence: een kijk op de hedendaagse woonomgeving.

Antrachic

Foto: Betafence Belgium NV

Bekafor Classic

Foto: Betafence Belgium NV

Pantanet Family Antraciet

Foto: Betafence Belgium NV

De tuin is een verlengstuk van de hedendaagse woning. Het spreekt voor zich dat ook de omheining mee evolueert met actuele woon- en architectuurtrends. Betafence heeft dat goed begrepen. 'Antrachic' is de verzamelnaam voor  alle stijlvolle omheiningen in antracietgrijs, nu gebundeld in een overzichtelijke folder!

De tuin in stijl

Met 'Antrachic' kiest u voor een moderne combinatie van afscherming en stijlvol wonen. Het elegante antracietgrijs geeft net dat ietsje meer cachet aan de omheining en past perfect bij hedendaagse bouwmaterialen. Zowel de klassieke paneelafsluiting Bekafor Classic, het decoratieve paneelafrasteringssysteem Bekafor Prestige als Pantanet Family, de afrastering uit geplastificeerd gelast gaas op rollen, worden voortaan aangeboden in antracietgrijs. En uiteraard zijn ook de poorten, palen en toebehoren beschikbaar in dezelfde tint. Deze innovatie speelt trouwens in op de resultaten van de enquête die Betafence hield in tal van winkelpunten en waarbij maar liefst 59% van de bevraagde consumenten de voorkeur gaf aan antracietgrijs voor de omheining.

De omheining vlot geplaatst

De Pantanet- en Bekafor-systemen die in de Antrachic-folder op een rijtje worden gezet, munten uit in gebruiksvriendelijkheid.

Voor een vlotte montage volstaat het om de installatiegids te raadplegen of even te surfen naar de vernieuwde Betafence-website (www.betafence.be) en er de handige montagefilmpjes te bekijken.

Wat schreef de Livios-redactie over tuinafsluiting?