Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Betafence Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Ben je benieuwd naar de nieuwe trends in tuinafsluitingen?

Egidia M50 enkele draaipoort is ook verkrijgbaar in een voorgemonteerde uitvoering.

Foto: Betafence Belgium NV

Eindeloos combineren en personaliseren doe je met HoriZen.

Foto: Betafence Belgium NV

De Gabion Stonewall halveert het directe geluid in jouw tuin.

Foto: Betafence Belgium NV

Een aantrekkelijk design en gebaseerd op natuurlijke elementen, dat is CreaZen!

Foto: Betafence Belgium NV

Ontdek de Batibouw actieproducten op onze website.

Foto: Betafence Belgium NV

De lente is in zicht, dus tijd om jouw huis en tuin op te knappen. Daar hoort zeker een tuinomheining bij! Ben je op zoek naar een klassieke afrastering of ga je voor modern? Betafence biedt voor ieders behoefte de juiste afrasteringsoplossing.

Snel, simpel & multifunctioneel

De Egidia draaipoort is speciaal ontwikkeld voor een eenvoudige plaatsing en staat in een mum van tijd in jouw tuin. Dankzij de verschillende poortvullingen, is de Egidia draaipoort combineerbaar met verschillende soorten paneelsystemen of tuindraad.

Nieuw in ons Egidia gamma is de voorgemonteerde Egidia M50 draaipoort. Dit wil zeggen dat alles vooraf gemonteerd is, enkel de krukken moeten nog bevestigd worden. Het installeren van de voorgemonteerde Egidia draaipoort doe je dan ook in drie simpele stappen:

  1. De poort uitpakken;
  2. Inbetonneren in de grond;
  3. En de krukken monteren.

Simpel, klaar!

Wil je graag meer informatie? Ontdek het hier in het installatiefilmpje van de voorgemonteerde Egidia draaipoort.

Discreet rust in jouw tuin creëren

Ten volle genieten van je tuin doe je graag in alle discretie. De veelzijdige privacy oplossingen van Betafence bieden jou de kans om enerzijds jouw tuin in alle discretie af te bakenen en anderzijds om de esthetiek in je tuin te waarborgen. Eindeloos combineerbaar en personaliseerbaar: dat is HoriZen. Het uitgebreide privacy systeem is beschikbaar in vier esthetische afwerkingen met daarenboven diverse accessoires en features.

Ben je eerder op zoek naar een afsluiting die de rust in jouw tuin kan garanderen? De Gabion Stonewall is een geluiddempende oplossing voor huis en tuin. Testen in een erkend labo bewezen dat de wand het directe geluid halveert bij een wanddikte van 30cm en een vulling van lavastenen. Dé ideale omheining om op een mooie lentedag de rust in je tuin op te zoeken.

Bekijk én beluister de troeven van Gabion Stonewall aan de hand van deze video en laat je overtuigen. 

Back-to-the-basics

Twijfel je tussen een strakke of klassieke tuinafrastering? Eén oplossing: het CreaZen spijlenhekwerk. Deze opvallende decoratieve paneelafrastering vormt een harmonie tussen het klassieke concept en een moderne look dankzij de door elkaar lopende natuurlijke lijnen. Een systeem dat perfect aansluit bij de hedendaagse trend zonder in te boeten aan kwaliteit.

Geniet van onze Batibouw actie 2018

Ben je nog aan het twijfelen; heb je nog vragen en wil je de kwaliteit zelf beoordelen? Kom dan zeker langs op onze stand op Batibouw en wij helpen jou graag verder bij de keuze van jouw ideale tuinafsluiting.

Wist je dat op Batibouw een Betafence-actie start? Ontdek ons aanbod en geniet van 10% korting op een aantal Betafence producten tussen 22/02/2018 en 31/03/2018. Ontdek meer over deze actie op Batibouw, paleis 1 – stand 319 of op onze website.

Wat schreef de Livios-redactie over tuinafsluiting?