Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Betafence Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Welke stijlvolle afsluitingsmogelijkheden bestaan er?

CreaZen, het spijlenhekwerk met aantrekkelijk design

Foto: Betafence Belgium NV

Decoratieve degelijkheid met een Decofor tuinomheining

Foto: Betafence Belgium NV

Personaliseer je Zenturo Classic paneel met behulp van pixels voor een creatieve touch!

Foto: Betafence Belgium NV

Of kies voor Flexo- en Perfostrips als privacy oplossing

Foto: Betafence Belgium NV

Een afsluiting kiezen voor je huis en tuin, doe je niet elke dag. Het is daarom belangrijk dat je bij je keuze goed gaat bepalen wat belangrijk is. Een functionele omheining die tevens een hedendaagse en stijlvolle look heeft, biedt je de kans om veilig en in stijl te genieten van het uitzicht en de rust. Een mooie tuin verdient nu eenmaal een mooie omheining!

Strak & Modern

Eén van de hedendaagse trends is het strakke spijlenhekwerk als residentiële railing. CreaZen biedt een aantrekkelijk design, geïnspireerd op natuurlijke elementen, en zorgt voor een moderne wilgenomheining-look die bestaat uit verzinkte met polyester gecoate panelen.

De onzichtbare bevestigingen en het eenvoudig Bekafix palensysteem garanderen een gestroomlijnde omheining. De spijlen lopen bovendien kriskras door elkaar maar nooit willekeurig. Zo behouden alle panelen hetzelfde design, wat eenheid creëert.

Klassiek, doch stijlvol

Verkies je eerder een klassieke, stijlvolle en stevige afrastering? Ontdek Decofor! Dit decoratief omheiningssysteem is ontwikkeld voor design georiënteerde en rigide afrasteringstoepassingen!  

Enkele voordelen & eigenschappen:

  1. Het elegante design geeft de afrastering een meerwaarde
  2. De beschermende polyestercoating garandeert een lange levensduur
  3. Decofor is verkrijgbaar in twee verschillende paneelversies: Arco en Recto
  4. Gemakkelijk te monteren, ook op muurtjes
  5. Beschikbaar in stijlvol zwart, wat een moderne look & feel geeft aan je tuin.

Een uniek kunstwerk

Gebruik je liever je creativiteit? Met een strak Zenturo Classic paneel maak je een kunstwerk van je omheining! Met behulp van klikbare plaatjes of pixels kan je naar eigen inzicht gaan decoreren of karakteriseren! Breng ze op een creatieve manier aan en creëer leuke patronen, teksten of symbolen.

Wil je jouw tuinomheining opvullen om je privacy te garanderen? Dat kan! Met plastic of geperforeerde strips kan je jouw tuinomheining mooi en stijlvol invullen en afwerken. Zo wordt je tuin op een aantrekkelijke, kleurrijke manier afgeschermd!

Op zoek naar meer inspiratie om je tuin stijlvol en modern te gaan afrasteren? Bezoek onze website en leer meer over de mogelijkheden. Wil je liever zelf een Betafence omheining in jouw eigen tuin simuleren? Ontdek onze simulator en met slechts enkele klikken, selecteer je zelf de beste Betafence afsluiting voor in jouw tuin!

> Bekijk hier meer

Wat schreef de Livios-redactie over tuinafsluiting?