Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Betafence Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Welke poort past het best bij jou?

De Bekafor Classic draaipoorten met zijn uiterst stevige constructie

Foto: Betafence Belgium NV

Met een Zenturo Classic draaipoort staat alles in teken van een stijlvolle toegang!

Foto: Betafence Belgium NV

Beluister vanaf 16/04 onze radiospot!

Foto: Betafence Belgium NV

De beveiliging van je huis en tuin begint met een stevige afsluiting en eindigt met een duurzame tuinpoort! Betafence garandeert een vlotte doorgang met zijn residentiële draaipoorten. Wij zetten graag even zes residentiële draaipoorten op een rijtje:

1. Een Bijpassende Bekafor Classic

Samen met de Bekafor omheiningspanelen vormt een Bekafor Classic draaipoort een aantrekkelijk en uniform geheel dat perfect matcht met de residentiële omgeving! Een beperkt aantal toebehoren zorgt bovendien voor een snelle en gemakkelijke montage van deze systeempoort!

2. Een Eenvoudige Egidia

Niet snel genoeg? Dan is de voorgemonteerde Egidia M50 enkele draaipoort iets voor jou! In slechts drie stappen plaats je deze stevige poort in jouw tuin. Daarnaast beschikt deze poort over een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Wat wil je nog meer?

3. Een Flexibele Fortinet

De stijlvolle Fortinet tuinpoort verenigt kwaliteit, esthetiek en veiligheid op een subtiele manier. Deze draaipoort is minutieus afgewerkt en biedt door zijn multifunctionaliteit, een oplossing voor verschillende gaastypes op rol. Combineer de Fortinet draaipoort bijvoorbeeld met een Betafence Pantanet of Plasitor afsluiting en voel je meteen veilig en beschermd in je tuin!

4. Een Creatieve CreaZen

Een creatieve en moderne poort? Ontdek CreaZen ! Deze stevige, kwaliteitsvolle constructie die bovendien hoogwaardige roestvrijstalen toebehoren voorziet, brengt jouw tuin tot een ander niveau!

5. Een Zenturo ‘Zen’

Beschikbaar in zowel enkele als dubbele uitvoering, biedt een Zenturo poort toegang die perfect past bij Zenturo Classic en Zenturo Super panelen. De esthetische krukken en scharnieren bieden tevens een stijlvolle look.

6. Een Degelijke Decofor

Last but not least… De Decofor draaipoort! Deze unieke, robuuste draaipoorten ondergaan de beste coating die momenteel op de markt is! Daarnaast beantwoordt deze ‘look a like’ smeedwerkpoort zeker en vast jouw behoeften met zijn eenvormig en stijlvol ontwerp.

Een keuze kunnen maken? Voor meer informatie, bezoek onze website en laat je inspireren door de vele referenties!

Heb je trouwens de Betafence radiospot al gehoord op MNM, Studio Brussel, Classic 21 of Pure (vanaf 16 april 2018 tot en met 29 april 2018)? Benieuwd? Beluister dan vanaf 16/04 hier onze radiospot!

Wat schreef de Livios-redactie over tuinafsluiting?