Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Betafence Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Betafence-afrasteringen vormen het sluitstuk van de hedendaagse woonomgeving

Bekafor Classic

Foto: Betafence Belgium NV

Pantanet Family Antraciet

Foto: Betafence Belgium NV

De tuin is uitgegroeid tot een essentieel deel van onze leefwereld. Als natuurlijk verlengstuk van onze woning is het de plaats waar ontspanning, rust en plezier voor het hele gezin centraal staan. En dus is het logisch dat deze omgeving veilig wordt afgebakend. Betafence heeft tal van oplossingen die veiligheid koppelen aan eigentijdse elegantie.

Totaaloplossing mét installatiehandleiding!
Er is een Betafence-afrastering voor iedere stijl en smaak. Of u nu gaat voor panelen of rollen, u kiest voor een esthetische kwaliteitsafrastering die altijd vlot te plaatsen is. In de brochure "Tuin en Thuis" staat een overzicht van verschillende afrasteringen, hun toepassingen en handige tips bij het zelf plaatsen. En wie het nog eenvoudiger wil, bekijkt de montagefilmpjes op www.betafence.be, de vernieuwde, functionele website van Betafence.   

Over hedendaagse afrasteringen en poorten
Binnen het Betafence-assortiment is Bekafor Classic dé referentie als paneelafsluiting. Een stevige, klassieke afsluiting die zich mooi integreert in de omgeving. Een enkele of dubbele poort kan eenvoudig geïntegreerd worden in het verlengde van de panelen.

Ander subtiel afrasteringssysteem is Pantanet Family, bestaande uit geplastificeerd gelast gaas op rollen en bijhorende palen. Gloednieuw is de uitvoering in antracietgrijs, een variant die een mooi geheel vormt met moderne bouwmaterialen zoals bijvoorbeeld beton en blauwsteen. Het resultaat is altijd een esthetische en open omheining om te beschermen wat u dierbaar is.

Wat schreef de Livios-redactie over tuinafsluiting?