Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Betafence Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Creativiteit troef! Zenturo is het nieuwe universele tuinpaneel van Betafence.

Betafence lanceert met Zenturo een uniek tuinpaneel. Een professionele, 'all in one' en universele oplossing voor talloze hedendaagse afrasterings- en decoratieve toepassingen. De vele mogelijke configuraties maken van Zenturo een werkelijk uniek afrasteringselement.  

Zenturo combineert niet alleen de troeven van het Bekafor-paneel, maar voegt daar nog een aantal interessante pluspunten aan toe. Naast het innovatieve design, zijn dat zeker nog de mogelijkheden die het paneel biedt op vlak van esthetiek, creativiteit, privacy en toepasbaarheid.

Multitoepasbaar
Zenturo kan gebruikt worden als alleenstaand paneel, als pixel afrastering, als afrastering voor het creëren van privacy, als raster voor klimplanten en als alternatief voor decoratieve schanskorven.

Zenturo werd zo ontworpen dat het kan voorzien worden van 'pixels'. Met deze inklikbare pixels kunnen op creatieve manier bv. huisnummers of patronen op de afrastering worden aangebracht.

Het design van het paneel is ideaal voor het creëren van privacy-oplossingen. Zo kan het volledig of gedeeltelijk worden opgevuld met pixels, plastic of geperforeerde strips. Ook hier zijn de mogelijkheden voor een gepersonaliseerde afrastering eindeloos.

Als raster voor klimplanten is Zenturo een stevige oplossing die als op zichzelf staand paneel kan worden geplaatst of in combinatie met Panofix tegen de muur bevestigd kan worden. De kwalitatieve coating maakt het paneel extra stijlvol.

Mits gebruik van aangepaste paaldiameters en fundering is Zenturo ook geschikt als gabion of schanskorf, opvulbaar met diverse materialen.

Stevige kwaliteit
Zowel alleenstaand als in een afrasteringsconfiguratie is het vlakke paneel uitermate aantrekkelijk, mede dankzij de combinatie van verschillende maasgroottes (100 x 100, 100 x 50 en 50 x 50 mm) en de dubbele en alternerende horizontale draden. De paneelbreedte bedraagt 2005 mm en er zijn 6 hoogtes verkrijgbaar (655, 955, 1255, 1555, 1705 en 2005 mm). Bijzonder interessant is dat het nieuwe paneel aangesloten kan worden op de bestaande poorten uit het Bekafor-assortiment. Voor de plaatsing van het onderhoudsvrije paneel zijn geen speciale tools nodig; de combinatie met Bekafor Classic- of Bekafor Click-palen met voorgemonteerde toebehoren zorgt voor een vlotte installatie.