Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Betafence Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

De doe-het-zelftuin bij Betafence

Bekafor Click Installatie

Foto: Betafence Belgium NV

Bekafor Click

Foto: Betafence Belgium NV

Voor handige doe-het-zelvers met een omheiningsproject in het vooruitzicht is Betafence, de wereldmarktleider in omheiningen, toegangscontrole en detectiesystemen, de aangewezen partner. Zelf een omheining plaatsen en/of een poort installeren hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Het Betafence-assortiment bevat alles wat je nodig hebt voor een geslaagde klus.

Volg de gids!

Kwaliteitsproducten, de bijbehorende toebehoren, het aangewezen werkmateriaal én de tips en tricks van een professional. Laat dat nu net de elementen zijn die u bij Betafence vindt.

Want wat dacht u bijvoorbeeld van het Bekafor-assortiment met afrasteringspanelen Bekafor Classic of Bekafor Prestige?  Of is het unieke tuinpaneel Zenturo eerder iets voor u? Het totaalsysteem Pantanet Family, geplastificeerd gaas op rollen met bijhorende palen, leent zich trouwens ook uitstekend voor zelf plaatsen. U steekt graag de handen uit de mouwen, dat betekent waarschijnlijk ook dat u niet houdt van half werk. Dan installeert u toch ook het toegangspoortje zelf?

U merkt het, keuze te over voor een afrastering in lijn met de esthetiek van uw tuin en woning.

Vraag één van de doe-het-zelfgidsen aan voor een gedetailleerde montagebeschrijving of informeer bij een professionele Betafence-installateur via info.benelux@betafence.com. Nog een handig hulpmiddel: de stap-voor-stap montagefilmpjes op www.betafence.be. Betafence staat u bij met raad en … draad!

Bekafor Click … en klaar!

Het Bekafor Click® paalsysteem is een even revolutionaire als eenvoudige innovatie van Betafence voor de doe-het-zelver. Tijdwinst, gebruiksgemak en flexibiliteit, dat zijn de onmiskenbare installatietroeven van Bekafor Click®. In combinatie met Bekafor® Classic- of Zenturo®-panelen resulteert dit in de snelle plaatsing van een esthetische, stevige afrastering.

Een semi-ovale paal met voorgemonteerde bevestigingsclips en een discrete dop in polypropyleen. De verticale draad van de panelen wordt eenvoudig in de clips aan de paal geklikt. Zo worden palen en panelen vlot aan elkaar geschakeld. Zonder extra toebehoren of gereedschap!

Wilt u de omheining op een muurtje of op een betonnen ondergrond? Geen probleem! Dan zet u de palen gewoon op een Betafence-voetstuk!

En dan nu … aan de slag!

Wat schreef de Livios-redactie over tuinafsluiting?