Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Betafence Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Betafence innoveert met het Zenturo® totaalconcept

Zenturo® vormt één geheel met de tuin, élke tuin. Dat is te danken aan de 1001 toepassingen en invulmogelijkheden die het innovatieve tuinpaneel biedt. De recente ontwikkeling van drie gloednieuwe systeemcomponenten creëert nu nog meer vrijheid: het Zenturo® paalsysteem voor gevulde wand,  het Zenturo® Super paneel en de Zenturo® draaipoorten.

Met Zenturo® Super brengt Betafence een nieuw paneel met smallere mazen, ideaal voor een grotere variatie én kleinere vullingen bij gebruik als gevulde wand. Extra veiligheidstroef: de smalle mazen voorkomen overklimmen. Zenturo® Super kan worden geplaatst met de vertrouwde Betafence-paalsystemen Bekaclip en Bekafor Click, maar speciaal voor de installatie van Zenturo® panelen als gevulde wand ontwikkelde Betafence het Zenturo® paalsysteem met spinklemmen. Dit paalconcept en bevestigingssysteem is de perfecte basis voor een gevulde wand met ruimte voor persoonlijke toets.

Zenturo® panelen en palen, het zijn de elementaire onderdelen voor een hedendaagse afrastering of gevulde wand, maar dit paalconcept en bevestigingssysteem is de perfecte basis voor een gevulde wand met ruimte voor persoonlijke toets. Toch is nog één extra component onmisbaar. Om te voorkomen dat de panelen door het gewicht van de vulling op termijn zouden gaan bolstaan, ontwikkelde Betafence specifieke afstandshouders in Zincalu® Super gecoate staaldraad. Met een lus aan de ene en een haak aan de andere kant worden beide panelen van de gevulde wand stabiel samengehouden op de afstand die u bepaalt.

Zenturo® panelen en palen, het zijn de elementaire onderdelen voor een hedendaagse afrastering of gevulde wand, maar Betafence werkte het concept nog verder uit. De Zenturo® draaipoort is hét perfecte sluitstuk van de omheining. Een Zenturo® poort kan eventueel naar individuele smaak ingevuld worden, in lijn met het design van de afrastering of net helemaal anders. De combinaties met pixels zijn eindeloos.De Zenturo® draaipoorten worden aangeboden in verschillende hoogtes, met één (enkele) of twee (dubbele) poortvleugels. Ze zijn combineerbaar met Zenturo® standaard- en met Zenturo® Super panelen.

Kom ze ontdekken op onze Batibouw stand: Paleis 1, Stand 319

Wat schreef de Livios-redactie over tuinafsluiting?