Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Betafence Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Met Betafence wordt elke groene tuin, een veilige tuin

Een veilige tuin waar bewoners in alle privacy tot rust kunnen komen. Dat is wat Betafence beoogt bij de ontwikkeling van al haar afrasteringen. Een veilige tuin waar het groen alle kansen krijgt, dat is het uitgangspunt bij omheiningssystemen als Pantanet® en Plasitor®.  

Discreet aanwezige structuur

Wil je een beschermde tuin waarin het groen de volle ruimte krijgt, dan kies je voor de openheid van Pantanet®. Dit duurzame gaas op rollen is 100% transparant en dus discreet aanwezig in de tuin. Het vormt een mooi geheel met de Bekaclip-P of Bekarond-P palen en wordt sluitend afgerond met een enkele of dubbele Fortinet draaipoort. Het resultaat is een duurzame omheining; de ideale oplossing voor wie houdt van uitbundige groei en bloei, maar tegelijkertijd structuur wil brengen in die groenomgeving.

Pantanet beschermt je tuin met 4 types. Hoe kleiner de maas en hoe dikker de draaddiameter, hoe sterker de afsluiting. Afhankelijk van de toepassing kies je voor Pantanet® Light, Pantanet® Essential, Pantanet® Family of Pantanet® Protect. Pantanet Family heeft boven- en onderaan een dubbele draad en creëert zo extra stevigheid. Pantanet® is verkrijgbaar in het vertrouwde groen, bepaalde types zijn eveneens beschikbaar in het hedendaagse antracietgrijs.

Wat in de tuin thuishoort, is goed beschermd en kan in alle vrijheid groeien. Perken en waardevolle planten worden mooi afgebakend, vijvers en andere waterpartijen worden discreet maar doeltreffend afgeschermd. De hond blijft veilig op zijn terrein en het belangrijkst van al, kinderen kunnen veilig en ongehinderd spelen.

Groen ‘in vorm’

Plasitor® is de perfecte ondersteuning voor klimplanten; voortaan zit je lekker uit de wind achter je natuurlijke groenwand. Plasitor®-afrasteringen laten het groen zijn gang gaan, zonder dat je tuin in een mum van tijd uitgroeit tot een wildernis! Inderdaad, klimop groeit snel. Dankzij Plasitor® blijft je groenwand in vorm.

In weer en wind, een Plasitor®-afrastering houdt comfortabel stand. En ook het gewicht van de planten brengt op geen enkel moment de vormvastheid in het gedrang. Enige voorwaarden: de palen van de omheining moeten voldoende dik zijn, op een afstand van maximum twee meter van elkaar staan en de bovenrand dient te worden afgewerkt met een stevige dwarsbuis.   

Wat schreef de Livios-redactie over tuinafsluiting?