Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Betafence Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

De Betafence-tuinafsluiting: BESCHERMT WAT JE DIERBAAR IS

Bekafor Classic

Foto: Betafence Belgium NV

In onze huidige samenleving, waar ‘druk, druk, druk’ steeds meer de trend is, is het goed thuis te zijn op een plek waar we tot rust kunnen komen. De tuin, als echte buitenkamer van de woning, is zo’n plek.

Betafence is ’s werelds belangrijkste producent van staaldraadomheiningen en staat voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Wie kiest voor de best mogelijke bescherming, komt als vanzelfsprekend uit bij Betafence. Want met haar rijkgevarieerde assortiment beschermt Betafence wat je dierbaar is!

Zenturo: voor een unieke tuin!

Zenturo is een totaalconcept, de all-in-one oplossing voor 1.001 toepassingen.

Het Zenturo paneel kan worden toegepast als alleenstaand paneel, pixelafrastering, raster voor klimplanten en als gevulde wand. Integratie van klikbare pixels, flexo- of perfostrips maken elke omheining uniek!

Het Zenturo Super paneel heeft nog fijnere mazen, voor een nog gevarieerder invulling. Deze panelen lenen zich immers uitstekend voor de creatie van gevulde wanden. Stenen en hout, maar ook kleinere keien, schors of houtsnippers: het kan allemaal!

De rechthoekige Zenturo paal is fraai afgewerkt met voorgemonteerde zwarte dop.  Bijhorende bevestigingsklemmen en afstandshouders zijn beschikbaar. Het paalconcept bij uitstek dus voor gevulde wanden!

Het design van de Zenturo draaipoort sluit naadloos aan op vormgeving en decoratie van de omheining. Er is een enkele of dubbele poort. Let op het design van de elegante kruk met geïntegreerde sleutelcylinder, slotaanslag en scharnierelementen!

Een greep uit het assortiment

De klassieke Bekafor Classic paneelafsluiting is een referentie op vlak van prijs/kwaliteit, stevigheid en flexibiliteit. Ideaal ook voor klimplanten en het creëren van natuurlijke groenwanden. Bekafor Classic is er als compleet systeem, met enkele en dubbele draaipoorten. Beschikbaar in groen, wit en hedendaags antracietgrijs.

Met Pantanet sluit je je tuin veilig af en geef je hem tegelijkertijd de volle ruimte. Dit tuingaas op rollen is er in vier types: Pantanet Protect, Family, Essential en Light. Elke uitvoering heeft een verschillende stevigheidsindex, in functie van specifieke toepassingen. De discrete omheining vormt een mooi geheel met Bekaclip- of Bekarond-palen én met de bijhorende enkele of dubbele poorten.

Meer informatie over dit bericht?

Betafence tuinafsluitingen

Wat schreef de Livios-redactie over tuinafsluiting?